Susuzluğu Kesen İçecek.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

ulan sabahtandır ne acıktım nede susadım sayfayı her yenilediğimde şu konuyu üstte gördükçe susadım hay ben böle işe :D şimdi bende mesaj atıcam yine üstte çıkacak :D

Mesaj 20 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 18:35'da bensiz_aglama tarafından düzenlendi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Baracuda bunu yazdı:
    -----------------------------

GusFring bunu yazdı:

hacı anlamadığım konu sussuzluğu kesmek niye istiyorsunuz zaten bu orucun amacı o duyguları sonuna kadar hissetmek değil mi ?

Mesaj 20 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 10:50'da GusFring tarafından düzenlendi.

aynen hocam gün boyu sonuna kadar hissetmek iftar oluncada 30 çeşit yemek 10 çeşit içeçekle iftar yapıp açın halinden anlamak ramazanın amacı

aynen baba yaaavvvşaaaklıktan başka bir şey değil

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rockes
    rockes's avatar
    Erkek

erdemcakmak bunu yazdı:

pcdoktor636 bunu yazdı:

nedeni:kolada alkol çıktı. ramazanda oruçloarı alkolle açmak istemeyiz :)

hocam meyve suyunda daha çok alkol var cahl cahl knsmayın yaw. bilgidin rakıdaki alkol degl bu organk kmya gormedigine veriyorum. alkol bir organik bileşiktir. hay amk

soda daki alkolü bilmem de kolada filan alkl ayrıştırıcı olarak mı ne konuşması gerekiyomuşş :/ 

askerden geldi işsiz . edit: artık işli
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

babam anadolu yakasında alkolsüz meşrubat toptancısı

kasasında 24 tane var geliş fiyatı 5.5 tl satış fiyatı perakende 7.5 tl hacılar fazla para vermeyin :D

Mesaj 20 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 23:04'da bamboocha tarafından düzenlendi.

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

iftarı maden suyuyla açtım hocular. o derece fanatiğiyim bu maden suyunun ya.

hele nargileyi churchill'siz içmem. nargile içerken denemeyenler varsa mutlaka denesin. mükemmel ötesi 2lidir. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memento_mori
    Memento_mori's avatar
    Erkek

Ben de bi ara her gün 1-2 kızılay içerdim, sonrası gastrit başlangıcı vs.. kramp, yanma derken geçmedi kalıcı oldu. O kadar sık içme arada ara ver yoksa sonu kötü oluyor.

boş
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Memento_mori bunu yazdı:

Ben de bi ara her gün 1-2 kızılay içerdim, sonrası gastrit başlangıcı vs.. kramp, yanma derken geçmedi kalıcı oldu. O kadar sık içme arada ara ver yoksa sonu kötü oluyor.

sebebinin maden suyu olduğuna eminmisin peki hocam?

Mesaj 20 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 23:28'da pcdoktor636 tarafından düzenlendi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyotbt
    Biyotbt's avatar
    Erkek

ne kadar su içersem içeyim susuyorum, ne kadar yemek yesemde açıkıyorum. bıraktım bende.. bu gece sahur mısır patlağı yiyip soda içeceğim

kendim hakkında daha fazla bilgi de
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memento_mori
    Memento_mori's avatar
    Erkek

gastritin sebebi çok fazla soğuk ya da sıcak bir şeyler tüketmek.. sigara asitli içecekler baharat ve stresmiş.. mide de tahrişe neden olup küçük yaralar oluşuyormuş.. Ben de senin gibi aldım bi kaç koli sodayı soğuk soğuk tükettim her gün sonucu bu oldu. tedbir de fayda var.

boş
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

hacı delirdin mi? 

sahurda soda içmeyin, sabah 7-8den itibaren 10 gün aç kalmış gibi olursunuz :|  tamam susuzluğu önlüyor ama sahurda içilmemesi taraftarıyım.. 

iftardan sonra 1 tane maden suyu içilmeli. fazlası böbrek taşı yapar :F

Mesaj 21 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 00:49'da Daniel-Koo tarafından düzenlendi.

ne diyon?
Toplam Hit: 5588 Toplam Mesaj: 48