Süt Tozu Vs Protein Tozu (Casein)
-
Tadı guzel sıkıntı yok. 2 gunde bir 80 gr tuketmeyi dusunuyorum. bu sekilde kalsiyumda sıkıntı olmaz.
-
pınarın süt tozu iş yapar mı dion yani hocam ?
-
ehveniser bunu yazdı
pınarın süt tozu iş yapar mı dion yani hocam ?
Pınanrı örnek verdim. ben havacızada yağsız süt tozu aldım. besin değerlere ortada fiyat ortada karar sizin
-
hocam detaylı inceleyemedim kusura bakma, 100 gramındaki değerleri (protein, yağ, karb-?-) verebilir misin rica etsem? :)
carb düşürüp, yağa abanan formda (low carb) diyet yapacağım da, bu supplement yerine işimi görebilir muhtemelen. yağ sorun değil. ama öğrenmem lazım değerleri :D güzelse yarın ilk işim almak olur.
haa okay, hocam gördüm:
http://gidahammaddeleri.com/suttozu-yagsiz-1kg
:D
protein ve karb oranı muhteşem yahu, iyiymiş. :D
Daniel-Koo tarafından 06/Oca/17 21:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Acayip tokluk hissi verdi
-
Mx0TBT bunu yazdı
Acayip tokluk hissi verdi
protein ve karb oranı mükemmel cidden, ben bundan sipariş vereceğim. sabahları kahvaltı niyetine gömülmelik tam. :D
ara sıra protein ihtiyacını karşılamak için gömülebilir, ama işte, laktoz filan olduğundan karb oranı da yüksek. neyse, sabah her gün yumurta yerine bundan içersin ara sıra işte sıkılınca bırakır yumurta rules, ondan sıkılıp buna geçilir.
kilo vermede ve özellikle kilo alma konusunda inanılmaz işe yarar. sektördeki gainer tozlar içinde tatlandırıcı olduğundan -bok-, bu gayet temiz.
-
Hocam şimdi sen diyorsun ki protein oranlarına göre kıyaslarsak
1kg süt tozu >= 1kg protein tozu
ve süt tozunun hiçbir zararı yok diyorsun doğru mu anladım ?
Şayet öyleyse;whey protein 1kg = 120₺
havacızade süt tozu 1kg = 20₺
100₺ cebimize kalır duacın oluruz :) . Ama devamlı süt tozu almanın zararı var mı yok mu mühim soru bu?
-
muco bunu yazdı
100₺ cebimize kalır duacın oluruz :) . Ama devamlı süt tozu almanın zararı var mı yok mu mühim soru bu?
aşırı kalsiyum alımının ölüme kadar yolu var diye biliyorum kanıt dizisinden (sadece bayanlar için miydi acaba)
-
Yaptığın araştırmaya izolasyon oranını da dahil ettin mi? Etmedin. Yediğin protein tozunun izole değeri en az yüzde 50 en fazla yüzde 94 dür (weider kullanırsanız). İzole protein ihtiyacı için protein tozları üretilmiştir, yoksa senin kafadan bakınca etin çok ucuz olduğu ülkelerde eleman her saate 1 öğün atıp kırmızı et tüketir.
-
end bunu yazdımuco bunu yazdı
aşırı kalsiyum alımının ölüme kadar yolu var diye biliyorum kanıt dizisinden (sadece bayanlar için miydi acaba)
haklısın hocam.
aşırı kalsiyum kalp atış hızının yavaşlamasına ve düşük tansiyona yol açıyormuş [kaynak].