T Soft Kullananlar - Artıları - Eksileri Neler?
-
Sıfırdan yazdır imkanın varsa. Olmadı açık kaynak kodlu bir şeyle git.
Hemen hemen hepsiyle çalıştım.
-
vallahi e-ticaret için, 1 milyon₺ teklif veren bile oldu yazmak için, 20.000₺ yapıyorlarsa ben yönlendireyim hesaplara göre 50 tane yaptırsınlar.
-
beyler, böyle saçma firmalarla uğraşmanıza yada gidip 20-30 k para verip developer peşinde köpek olmanıza gerek yok.
gidip shopify alın. themeforestta bin tane tema var. alın kurun takılın. bi özelliğe mi ihtiyacınız var ? girin app store unda her iş için plugin var. ha orda plugin yok mu, girin shopify ın developer kısmında iş açın, developerlar teklif versin, birine yaptırın işinizi.
zaten biraz js bilginiz varsa tema düzenlemek , apidan bişeyler yapmak falan baya kolay.
-
opencart öncelerde kullanmıştım. yavaşlığından kaynaklı çok şikayet geliyordu. şuan ne durumda hız olarak. kullananlar varmı ?
-
Roark bunu yazdı
vallahi e-ticaret için, 1 milyon₺ teklif veren bile oldu yazmak için, 20.000₺ yapıyorlarsa ben yönlendireyim hesaplara göre 50 tane yaptırsınlar.
50 Tane yönlendirirsen 20bin den yaparım yalnız:)
-
Bu işler yakında lazım olacak
-
nopcommerce kurulum işlerinde yardımcı olurum ben. bu sıralar tekrardan kurcalamaya başladım zaten
düşünürsen pm atabilirsin örnek siteyi gösteririm
ücret beklentim yok
-
cemnet bunu yazdı
nopcommerce kurulum işlerinde yardımcı olurum ben. bu sıralar tekrardan kurcalamaya başladım zaten
ücret beklentim yok
hocam sadece meraktan soruyorum. Desteklediği ödeme sistemleri nelerdir ? Sanal pos crypto vs ?
-
rakkoc bunu yazdıcemnet bunu yazdı
ücret beklentim yok
hocam sadece meraktan soruyorum. Desteklediği ödeme sistemleri nelerdir ? Sanal pos crypto vs ?
eklenti olarak yazıldığında hepsini destekliyor. paytr iyzico bunlarda dahil
-
Ben ideasoft ' da çalışıyorum soruların varsa yardımcı olabilirim özel mesaj atabilirsin.
Açık kaynak kod türkiyede sana birşey kazandırmaz vakit kaybettirir.
Sana asıl fayda sağlayacak şey çalışacağın firmanın iş ortakları ödeme sisteminden tut da kargo firmasına kadar google'ına kadar iş ortaklığı var ideasoftun.
firmayı övmek için yazmıyorum tsoftun da vardır muhtemelen bence paket alman daha iyi olur üstdeki bir arkadaşın dediği gibi developer peşinde koşma sonra :)
+ shopify da mantıklı ancak türkiyeye ideasoft tsoft kadar hakim değiller burada plugin işlemez resmiyet lazım anlaşma lazım işler öyle yürüyor.
örneğin sen tüm sistemi kurdun diyelim shopifyda basit bir kargo entegrasyonunda patlayabilirsin bu da seni üzer.
böyle uzar gider konu.
PriesTBT tarafından 02/Mar/21 17:40 tarihinde düzenlenmiştir