Tahribat - Tshirt / 2011 - Tasarım Yarışması [Güncelleme 08.06.2011 - No : 2]
-
"3. apokontek denen eleman, fırcalamış bizi, tshirti yapan adamların işi değilmiymiş, her boya göre tasarım uygulasınlarmış vs vs diye..."
Hocam est. fırcalamak degil :) yanlış anlasılmasın sadece ben fıkrımı soyledım ve cevabıda aldım sagolasın.Ama oldumu guzel bırsey olsun ıstıyoruz o nedenle bıraz seçici oluyoruz.
Bende diger mürdler gibi sonucta hangı t-shırt cıkarsa alıcam elbette.
Hayırlısı olsun hocam bakalım hangi t-shırt oylamada kazanacak,Tahribat t-shırtümüzü merak edıyorum :) Daniel mürdimizin yaptıgı tasarım guzeldi.ama yukarda harcanmamalı denılen t-shırtte fena degıl. Tasarımlar bı eklensın oylamaya sunulsun ardından seçelim hocam :)
Saygılarrrrr :))
-
apo bugun yolla cıkıyom
-
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------
apo bugun yolla cıkıyom
-----------------------------Tamam olum özelden yaz lan :) Konuyu dagıtma...
Dur konu hakkında bırsey sorayım hemde,bı sorun olmasın sonra...
Oylamaya sunulacak olan tasarımlar ne zaman eklenecek tam tarıh bellı mı hocalar?
Edit; Bu arada maho t-shirtü 2 tane alıcam ha,birinide sana...haberın olsun :)
-
Oylama olmasın bence eski usül olsun seyh yada rene ne derse o olsun tarikatta demokrasimi olur hiç:|
-
arkadaşlar şimdi kadıköyden geldim bi adamın üstünde organize tişörtünü gördüm hemde aynısını üstte balıklar var altında ORGANİZE yazıyo bence bunu yapmayalım çünkü bizim yapacağımız tişört bize özgü olmalı.
-
kesinlikle katılıyorum bizim t-shirt bize özgü olmalı tasarım örneklerinden "life runs on code" yazan bence çok hoş bizleri yansıtıyor.
bizler sonuçta hack güvenlik konuları ile yola çıkmış bir platformuz. doğal olarak hayatlarının önemli bir kısmı bilgisayarla giden insanlarız.
-
xzxz bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
BuZuL bunu yazdı:
Bilinmeyen bunu yazdı:
Böyle bir tasarım harcanmamalı;
-----------------------------evet güzel gerçekten
-----------------------------bu gerçekten çok güzel arkasınada organize olursa gayet şık olur.
-----------------------------bence çok kötü, pıtırcık çocuk yuvası tşörtü tasarımı gibi olmuş. önceki önerilenler ya da eski basılan tşörtler çok güzeldi
-----------------------------doğru söylüyorsunda bence yapilanlar arasında göze hoş gelen bi kaç tişörtten 1 tanesi bence.
bide mürid tanımı yapan bi tişört güzeldi.
aslında bana kalsa kod yazan tişörtü tek geçerim :D
-
Insallah bu sefer begenilir!
-
öne daniel koo1 arkaya da daniel koo 4 en güzel duranı bence
-
Esconda bunu yazdı:
Insallah bu sefer begenilir!
-----------------------------bu daha iyi. tam incelemedim ama arka taraftaki yeşilin tonları sorun çıkarabilir.