Tahribat - Tshirt / 2012 - Tasarım Yarışması
-
-
".bat" dosyasının iconunu 8bit'e çevirip altına "tahri.bat" yapmayı düşündüm ama en fazla 2 renkten dolayı fikrin çükü düştü. Başkaları için belki ilham olabilir.
-
Caliber bunu yazdı:
-----------------------------".bat" dosyasının iconunu 8bit'e çevirip altına "tahri.bat" yapmayı düşündüm ama en fazla 2 renkten dolayı fikrin çükü düştü. Başkaları için belki ilham olabilir.
-----------------------------iyi fikir bu da.
-
Anakroniq bunu yazdı:
-----------------------------Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------
Neden tahribat.com?
"TBT" tipografisi anlatabilir aslında her şeyi. Orada bir beraberlik var, biz (tahribat.com) buradayız.
Bu beraberlik dostluk, sevgi ve saygı olabilir mi ki?
Neden olmasın?
Not: tasarımın açıklaması bu :)-----------------------------
Hocam ilk anda TRT gibi okudum :D
-----------------------------alttaki tahirbat yazmasa daha iyi olur. iki renk daha mantıklı bence. TBT güzel olmuş
-
Hocalar bu ikisi bence finale kalmalı . fakat ilkini yapan kardeş tahribat.com u kaldırsa daha güzel gözükür kanımca. bide öyle deneyip yüklerse onuda görmüş olalım. siyah beyaz uyumu iyi gitmiş ama o mavi planda yazılmış reklam gibi geldi bana. herkesin eline sağlık bu arada
-
Nocturness bunu yazdı:
Bence bu olmalı mükemmel olmuş -
Nocturness bunu yazdı:
-----------------------------Daniel in tasarımları ve bu tasarımlar gercekten guzel.Ozellıkle sıyah olanı hos duruyor.Bıraz daha gelıstırıldıgınde muhtesem bır t-shırt ortaya cıkabılır...
-
-----------------------------Hocam En iyisi budur bence
-
Nocturness bunu yazdı:
-----------------------------bu tasarım da güzel özellikle sıyah dışı renklerde kendini daha iyi gösteriyor
-
solutionman bunu yazdı:
-----------------------------metalkolik bunu yazdı:
-----------------------------Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------hosuma gitti proje dosyasını upload edebilirmisin geliştirelim biraz
-----------------------------bu tasarım çok başarılı
-----------------------------++++
Calismaya bisi demiyorum ama A4 boyutu bi kere tisorte o kadar buyuklukta oturmaz :D iyi gozuksun diye koymussan guzel. ASP olmayacak miydi?
A4 boyutu 29x21 yatay / dikey 21x29.
Nocturness'in calismasi guzel olmus ellerine saglik. Biriniz fotograf koymus o fotografta tonlarca renk tonaji var. Nasil basilsin? tamam basilir ama Rene hocanin soyledigi kuraldan disari cikmissiniz. Iki renk olacak.
Ankete sunuldugunda calismalarimiz derecelenecek, kimin ki secilirse o giyilecek :)
Son kez sade olarak sunu dusundum ve koyuyorum.
Lutfen neden ingilizce bu demeyin :)