Tahribat Antalya Buluşması 2
-
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------
antalya manavgatta oturuyorum duruma göre ayarı verrız nezaman nasıl olacak die
hayırlısı olsun
-----------------------------soru 1:bende manavgatlıyım manavgatta nerde oturuyorsun
genel soru 1 : ben antalyadayken başka yerlerde buluşma ayarlıyorsunuz ben çanakkaleye (üniversite için) gidiyorum siz antalyada buluşma ayarlıyorsunuz allahınız yok mu lan sizin :D yapılır mı bu bana :D
-
Melik bunu yazdı:
Xursi hacım ile beraber Var böyle bir buluşma planımız 2010-2011 Üyelerdende antalyalı olanları Gördük.
Şimdi Antalya dışında olup 1 ay İçinde gelecek olan varsa Ona göre zamanı ayarlıyıp buluşalım diyoruz.
Bir ses verin antalyalı mürüdler.
-----------------------------xursi king buluşak her zaman melik chef ;)
-
Melik bunu yazdı:
Xursi hacım ile beraber Var böyle bir buluşma planımız 2010-2011 Üyelerdende antalyalı olanları Gördük.
Şimdi Antalya dışında olup 1 ay İçinde gelecek olan varsa Ona göre zamanı ayarlıyıp buluşalım diyoruz.
Bir ses verin antalyalı mürüdler.
-----------------------------gedek kaleiçine bara sabaha kadar içek :D
-
Fuckara bunu yazdı:
Bende antalya merkezdeyim 27mart ygs den sonra uygun bi günde katılabilirm:)
-----------------------------26- 27 mart ygs günü yokum. 26 sından önce ayarlayın geleyim. bu hafta sonu olabilir, giderik kaleiçi ışıklar vs
-
Usta şu ygs psikolojik olarak yıkım yarattı zaten bitsinde kurtulalım rahat rahat bulusup görüşelim:))
-
Ayın 25'inde Yapahmı ?
Gideriz Kaleiçinde bir bara takılırız hacu.
-
Ayın 25'inde Yapahmı ?
Gideriz Kaleiçinde bir bara takılırız hacu.
Edit:
Fazla olmuş amına koyim
-
bugun ve yarin olmaz. onun disinda onumuzdeki 2 ay boyunca her bulusmaya katilirim. yer ve zaman ayarlayin. yer buyuk ihtimal cumhuriyet meydani olur, ki olsun. actionlu bi bulusma olsun :D
-
MaTRaX bunu yazdı:
bugun ve yarin olmaz. onun disinda onumuzdeki 2 ay boyunca her bulusmaya katilirim. yer ve zaman ayarlayin. yer buyuk ihtimal cumhuriyet meydani olur, ki olsun. actionlu bi bulusma olsun :D
-----------------------------Adam Dövcez sanki hoca :D
Ayın 25'inde yapalım ?
-
Melik bunu yazdı:
MaTRaX bunu yazdı:
-----------------------------Adam Dövcez sanki hoca :D
Ayın 25'inde yapalım ?
-----------------------------ulan 25.de yaparsan bız nasıl gelıcez...