Tahribat Bu Yazın Sosyal Ve Eğitim,Kurs Linkleri
-
gençlik trenine katılmak vardı :S
-
müsait olaydım daha erken yazacaktım konuyu da bütler vardı hala devam ediyo işte bitsede gitsek havasındayım :L
@ersn hacım bildiğin kurstur böle etkinliktir sosyal bişeydir vs varsa paylaşırsan isteyen katılır boş vakti olanlar falan vardır
programlama gibi e-ticaret gibi böle bilişim kursaları 3-4 günlük konferans falan varsa 'uygun fiyata yada ücretsiz' bunlar daha iyi olur herkes için yazınızı değerlendirin bence
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------müsait olaydım daha erken yazacaktım konuyu da bütler vardı hala devam ediyo işte bitsede gitsek havasındayım :L
@ersn hacım bildiğin kurstur böle etkinliktir sosyal bişeydir vs varsa paylaşırsan isteyen katılır boş vakti olanlar falan vardır
programlama gibi e-ticaret gibi böle bilişim kursaları 3-4 günlük konferans falan varsa 'uygun fiyata yada ücretsiz' bunlar daha iyi olur herkes için yazınızı değerlendirin bence
-----------------------------
sonuçta siyaset de bir etkinliktir ama neyse.
belki kendi ilçesinden ismek var mı yok mu bilmeyenler varıdr ismek de güzel kurslar var
bknz: http://ismek.ibb.gov.tr/ism/kurs.asp?st=temiz -
gençlik trenine başvurulamıyor mu artık?
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------gençlik trenine başvurulamıyor mu artık?
-----------------------------bu pazartesi bitmiş hacı modülü de kapamışlar sonra
-
keşke daha önce görseydim ya..kafa dağıtmaya ne iyi olurdu..
olur mu ki bidaha böle şeyler?
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------keşke daha önce görseydim ya..kafa dağıtmaya ne iyi olurdu..
olur mu ki bidaha böle şeyler?
-----------------------------varsa millet paylaşsın işte .. kurs eğitim falan da olur giden gider güzel ve sosyal şeyler bunlar.. ben şahsen pek severim :)
-
up olsun.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
-----------------------------up olsun.
----------------------------- -
gençlik treninde kafkas hattında kız yerinde boş varmış karstan tanıdığınız bir kız, arkadaşınız yada bir müride varsa başvuru yapabilir