Tahribat-Büyük Sorun
-
TBT forumda yazanları başka sitelerde de çok gördüm.İsteyen istediği gibi kopyalayıp götürüyor.Konunun teknik ayrıntısını bilmiyorum ama en azından sağ tıklama bazı sitelerde yok ya onun gibi birşey yapılsa...
-
bizim farkımız da bu ya zaten Tahribat.Com u diğer forumlardan üstün kılan yapımız bu güzel ortamımızdan kaynaklanıyor. Burada üye olan insanların bilgi seviyesi diğer forumlarda olan kişilerin seviyesinden çok daha yüksek biz artık bir marka olmuş tahribat.com u neden insanların ulaşamayacağı kısıtlı bir yer haline getirelim ki ?
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------bilgi paylaşılmalı :|
edit: pm 'leri kimse göremiyo mesela..
-----------------------------katılmakla beraber belirtirim ki; yiğidin malı meydandadır, pm ler de gözüksün hatta :W
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------sebep?
Biz bu işi amme hizmeti olsun, insanlar yararlansın diye yapıyoruz hocam o senin mantığın ile değil :)
Bi gün garibanın teki takıldığı bi noktada, bulamadığı bi cevapta, takıldığı bi sorunda, www.google.com yazıpda, tahribat.com da kendine işe yarar 2 satır bilgi bulursa, ne mutlu bize...
Nedir ki, internetten saklayıpda, tahribattan saklamadığınız, paylaşacağınız şeyler???
"Paylaşım için teşekkürler" tarzında saçma sapan yazılar görmek için paylaşım yapacaksanız hocam hiç yapmayın :)
-----------------------------
Benim bu konuyu açmaktaki amacım siteyi kapalı kutu haline getirmek değil.Buna örnek olarak 325gb lik rapid hesap verildi kıyak yapıldı.TBT ye özel.Ama dışardan gelen asalaklar sömürdü hemen.O zaman burda üye olanla olmayanın farkı kalmıyor.Daha doğrusu TBT ye özel diye bir şey kalmıyor. -
ben anlamadım nedir sizin paylaşıp da üye olmayanlardan sakındığınız şey? zaten film müzik oyun program gibi şeyleri burası hariç milyar tane siteden bulabilir insanlar, problem olabileceğini düşündüğüm tek şey şu aralar dönen rapid acc'ları, onlarda da pm yoluyla çözüme gidilebilir, böylece şifre değişmesi durumu da olmaz, herkese belli zamanlarda kullanmaları için verilir vs... bu sitede ot-bok bannerları, pop-up ad'ler, üye olmadan linkleri göremezsiniz, emeğe saygı +rep gibi şeyler olmaya başladığı zaman Tahribat-Büyük Sorun diye başlık açılması gerekir böyle şeyler için değil
büdüt: üye olanla olmayanın farkı ise çok basit, üye olmayan konu açamaz... nedir bunun önemi: farzedelim bir problemin var, bi bilgiye, yazılıma herhangi bir şeye veya bir konuda yardıma ihtiyacın var, bununla ilgili konu açabilirsin üye isen, üyelikten daha ne beklenebilir zaten?
-
vbulletin de kurak , mesajları hide yapak tam olsun :)
-
HacKeR_tr bunu yazdı:
Benim bu konuyu açmaktaki amacım siteyi kapalı kutu haline getirmek değil.Buna örnek olarak 325gb lik rapid hesap verildi kıyak yapıldı.TBT ye özel.Ama dışardan gelen asalaklar sömürdü hemen.O zaman burda üye olanla olmayanın farkı kalmıyor.Daha doğrusu TBT ye özel diye bir şey kalmıyor.
-----------------------------sen kendini farklı görmüyorsan sorun sendedir hocam =)))
-
Yeah bunu yazdı:
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------katılmakla beraber belirtirim ki; yiğidin malı meydandadır, pm ler de gözüksün hatta :W
-----------------------------aynen
-
Farkimiz o zaten hoca , sacma sacma "linkleri gorebilmek icin lutfen uye olun" cizgisinin dsindayiz.
Uye olanlarin , uye olmayanlardan farkina gelince...
1-foruma yazi yazabiliyorsun
2-boylesi kozmopolit bir yapinin icindeki insanlarla tanisma firsatin oluyor , dunyanin bir ucundan diger ucuna kadar heryerden insan var.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------bende buna katılmıyorum madem amme hizmeti yapılıyor burada kefillik sistemide kaldırılabilir. tabikide tamamen kapalı olması tahribata ters olacak ama butun herşey açık okdugunda biri kotu birşey yaptıgında hemen tahribat uyesi biri yapmış gibi algılanıyor, butun herkesin gorebildiği unutuluyor.
tahribat uyesi ile uye olmayan arasında kesinlikle bir fark olmalı.... ikimizde aynı statuydeysek uyelikleri acalım derim ben.