Tahribat İçerisindeki Parazitler.
-
HoRbY bunu yazdı:
-----------------------------
Bknz : Alperi zamanında egittim adam şimdi tbtye kafa tutuo :D ( ßen gidiom sülüsümü alcam ) :D
zuhahaha :D boynuz kulağı geçmiş hoca :D -
DJ_Alper bunu yazdı:
Acemilerden şikaletçi olmak yerine onları eğitmek en doğrusu
tahribat da zamanında yardımcı olmadıkları için dışarıda kendimi geliştirmeye çalıştım yine acemi bilmem ne yok kendin öğren gibisinden davranılırsa aynı şey olur
artık önüne gelen üye olamıyor üye olan sınırlı kişileri üye olmanın avantajını yaşatmamız lazım eğitmemiz lazım
-----------------------------Bende istiyorum,
Bana da gönder,
Bedava sms nasıl atarım,
Mail hacklemek istiyorum,
Şu adamı hackleyelim ,
Mail bomb yapacağım ama nasıl ? ,
Şu programı arıyorum
Şu müziği arıyorum
Bu konuyu hoplattım çünkü bana da lazım , yardım edermisiniz gibi; konulara yorumlarn olmuştur neden böyle bir tepkin var anlayamadım.
-
@zoom
hoca id'nin eski olması insanın süper ötesi varlık olduğunu göstermez.. şimdi tbt de ne üyeler var id'si 30.000'in üzerinde gerçekten birçok id'si 5000'lerin altında mürid'den daha akıllı,mantıklı.. bu tarz konular kaç defa açıldı unuttum bile.. rene nin dediği gibi sen bayadır siteyi takip etmiyosun heralde.. daha önce aynı bu tarz açılan konuları açanlara sonuç olarak ne dediler biliyomusun hocam? ben beğenmiyorum ne biçim ortam, artık çocuk çoluk doldu vs. diyenlere .. ; beğenmiyorsan s.git dediler hocam.. beğenmeyen durmak zorunda değil zorla tutmuyoruz derler.. önemli olan bi şekilde bilginin olduğu alanda sitedeki müridleri bilgilendirir, eğitirsen o zaman iyi birşey yapmış olursun. Bence örnek bişeyler yap sonra ona buna bok at :)
-
Bu tip konular açanlara banlanırım korkusu olmadan fırçala bi kaç kere tepkini görelim.. Bak ben yedim yicem imzadan :D
Herneyse umarım temizlenirler (:
-
Sanırım id'si eski olup da,sitenin formatına yaraşır bilgisi olmayan mürid profiline en uygun kişi benim : )
Id 1084,çoğu adminden dahi eski,ama neye yarar,halan Pc'ye format atmadan önce "lan acaba bu sefer doğru yapabilcem mi" korkusu yaşayan pc özürlü biriyim.Eminim yeni üyelerin çoğu beni 5'le çarpar sonra 100'le toplar..
Yeni üye arkadaşlardan tek farkım,olsa olsa tahribatın felsefesini az-çok anlamış olmamdır..
Seni de anlıyorum ZOOM,ama bu yakındığın konuya en güzel cevabı vermişler zati,adsl-dial up olayı..
-
tahribatta özellikle banlanmalar artınca kalite eskiye göre düştü
tabi benim fikrim bu
-
Sorun Yeni Üyenin Boş Konu Açması DeğiL. Eğer Tahribat FeLsefesinde Eğitim(Kişiye Destek) Mevcutsa Önce KişiLer Bunun İçin eLinden GeLeni YapmaLı Daha Sonra EmekLerine KarşıLık oLarak HaLa BirşeyLerin Değişmediğini GördükLerinde Bu DoğruLtuda YakınmaLıdırLar. Burda Sorun; Ortada Kötüye Giden Bir Durum Varsa Bunu DüzeLtmeye YöneLikLer BirşeyLer Yapmayıp Yakınmaktır. Herkes Kendini SorumLu Hissedip BirşeyLer Yaparsa O YakınıLan ideaLe Daha ÇabbukVarıLabiLir. Tabi Eğer Durum Bu Kadar Kötüyse ...
-
RhiFaT bunu yazdı:
-----------------------------tahribatta özellikle banlanmalar artınca kalite eskiye göre düştü
tabi benim fikrim bu
-----------------------------sitede 19984 üye var,
toplamda 341 banlanan üye var,
bunların yarısından fazlası siteye saldırı sebebiyle banlanmış adamlar...
dielimki 200 ü özellikle banlandı(!)
19 bin kişinin yükseltemediği bu 200 kişi yükseltiyordu yani?
anladım :)
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------RhiFaT bunu yazdı:
-----------------------------tahribatta özellikle banlanmalar artınca kalite eskiye göre düştü
tabi benim fikrim bu
-----------------------------sitede 19984 üye var,
toplamda 341 banlanan üye var,
bunların yarısından fazlası siteye saldırı sebebiyle banlanmış adamlar...
dielimki 200 ü özellikle banlandı(!)
19 bin kişinin yükseltemediği bu 200 kişi yükseltiyordu yani?
anladım :)
Eğer böyleyse haklısın ama birde altlarında yazıyor ya sebepleri onu düşünerekten böyle davranmıştır. Yani X banlanıyor altında hiç siteye saldırı yaptı falan :S yazmıyor şahsen ben göremedim hep başka yazılar gördüm.Tabi haklı banlar onu tartışmıyorum bile -