folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Tahribat İle Tanışmamız

Tahribat İle Tanışmamız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

ASP'ye ilk giriş yaptığımda ataberk.org kapanmıştı maalesef ve o ruh kaybolmuştu. webhocam diye bir site açmıştı coder. Neyse orası pek sarmıyordu çünkü ataberk.org'u dbsiyle birlikte yayınladığında o ortamın güzelliğini ruhunu canlı canlı inceleme fırsatı bulmuştum. Derken tahribat.com her google aramamda çıkıyordu. Aldırmıyordum hiç nerden bileyim ki ataberkten daha iyi bir ortamı olduğunu :D Neyse ismini vermeyeyim ücretsiz dağıtılan bir hazır portalı test etmek için flooder aradığımda denyo launch u bulmuştum. Tesadüfe bakın ki o da tahribat.comda :D Sonra yasirproyu filan inceleme fırsatı bulduk. Yine tesadüfe bakın ki wallaceS de tahribatta :D Yani ilk yazılım işlerine başladığım andan itibaren tahribatla işli dışlıydım. Fakat herhangi bir üyeliğim yoktu çünkü kefillik isteniyordu. Ben de nerden dileniyim arkadaşım kefilliği. Desteğe mail atsam belki olurdu ama nasipte kefilsiz direk üye olmak varmış. Nasıl oldu anlamıyorum birgün tıkladım üyeliğe açık. Sevinçten kuduracaktım ki lan kapanır şimdi diyerek üye oldum. İyi hatırlıyorum o gün yurttaydım internete kaçak ucweb ile giriyordum :D Ondan sonra girmediğim bi gün bile olmadı üyelik babında. Üyeliği saymazsanız zannediyorum 2007lere dayanır. 

Ha buarada foxxly'yi de unutmamak lazım. Hergün indirdiğimiz 3gp videoların bulunduğu sitelerin kurucusu yazdığı scriptlerle aspye atıldığım adam. Şansa bakın ki o da tahribatta :)

iyibu! yeniden..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

ilk nereden duydugumu hatırlamıyorum tam olarak. cigicigi forumlarında takılırdım. denyo launch yüzünden üye olmuştum buraya o aralar üyelik açıktı. cigicigi bana yettiğinden tahribata hiç girmedim, sonra cigicigi kapanınca insan ortam arayışında oluyo tabi, cigicigiden bir kaç kişi burayı tavsiye etti, bende biliyorum üyeligim var falan dedim, bi baktım üyeligim yok, silinmiş:D

sonra yine cigicigi'den buraya üye olmuş bir arkadaşım (Sencer şu anki nicki, o zamanlar cybert1m3 idi) bana kefil oldu, kefil olması 27 agustos 2009 yılında olmuş ama ben 2010 mart ayında aktif üye olmuşum. yani bu nick'e de biraz daha girmesem kapanıcaktı sanırım buda:D

Mesaj 25 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 15:09'da schwarzseherisch tarafından düzenlendi.

=)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

abi vallah ben bir ara joomla açıklarına bakıyordum kafayı takmıştım wardom da trojen keylogger muhabetlerine takılıyordum sonra bir yerlere girdim ordan buraya geldim burada insanlar daşak muhabetti yapıyor uyuz oldum bu ne amk dedim herkes küfür baz daşakçı beğenmemişttim sonra bir hack bölümüne daldım :D bakttım senin bu joomla açıkları ile ilgili verdiğin expolitler işime yarıyor dedim üye olayım birinin imzasına baktım mail adresi ekledim kardeş bana kefil ol :D kefil oldu buralara geldim kısacası sebeb sen ve joomla  abi :D bir de aşağıda ki gönder gitsin düzenle gitsin allah' havele et falan mizahcı yanı tahribatın :D

özelikle bu konu : http://www2.tahribat.com/Forum-Joomla-Hacking-Video-Izle-Hackle-96151/1/-/-/100 ilgimi çekmişti :D

Mesaj 25 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 15:47'da YasamaK tarafından düzenlendi.

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

ah iamilkay ah :)

Echoll ne olurdu o temayi verseydinde ( pub mudur nedir )  ddos yemeseydin :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

VBDream bunu yazdı:
    -----------------------------

EcHoLL bunu yazdı:

2008 yılın kasım ayında benim önderligimde blacklabel ve godlike ile kurdugumuz warezturk.org forum sitesinden günümüzün sözde webmasterlarının yazdıgı yazılımları sunuculardan alıp %15 fiyatına elit bölümümüzde satıyorduk güzelde para kazanıyorduk birgün sitemiz bazı lamerler tarafından hackledi oda godlike malının salaklıgından(godlike) denen ibne benim şerrimden dolayı nickini değiştirmiştir tabi şimdi başka isimle geziyor şerefsiz. neyse konuya gelelim ben vbulletinin null halini nous denen amcamın verdigi platformdan kurşmuşum ve açıklarını kapamıştık hack yedik sonradan ögrendikki bizi host eden ezik şifreleri hacker abilerine vermiş siteyi başka yere aldık 30k günlük hitimiz vardı çok iyi para kazanıyorduk bu hack olayını atlattıkdan sonra bizi hackleyen amcaların msn şifrelerini msn konuşmalarını analarını bacılarını ortaya döktük sonra bunlar deşifre olunca diğer bir lamer CaVEs hiç unutmam o tanışmayı Msn birisi ekledi ben caves amınıza koyucam siteniz açılmıycak dedi :D bende sen kimsin nerenin manyagısın lan dedim.

neyse biraz küfürleştik bununla :D daha sonra bu benim sitem tahribat.com dedi :D ben giridim siteye yanımda ozamanki yalamalarımda var tabi blacklabel hariç hala yanımdadır kardeşimdir kendisi :D  bu site hacklenmez dediler bana özel kodlama dediler bakın dün gibi hatırlıyorum 4 sene geçmiş üzerinden.

24 saat içinde tahribatın dbye ibne caves yüzünden giriş yaptık ben inanmıyorum onun olduguna zaten members bölümündeki id 1 de holyone görünce dedim bu kamilin değil site siteye üye olan birini bulduk ve siteye sqlindeki 12 tane userin bilgilerini passladık fuzz db yapmıştım zaten daha önceden sonradan gelen insanların birtanesi bile küfür etmedi ve insan gibi davrandı çaves e hala küfür ederim ama severimde kendini adam gibi bir sitedir tahribat.com severek takılıyorum ve severek paylaşım yapıyorum burada.

ne uzun hikaye değilmi ama böyle:D

zaten kefilim holy benim:D

benim anlamadığım bu olayda benim ne işim vardı amk...

holy caves Echoll u msn de topluya sen almıştın bu yuzden sende vardin :))

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

efsane tithackte takılırken ortalıkta boktan boktan hack/security sitelerinin arasından sıyrılan tek site tahribattı, tit tamamen kapanıp herkes işe güce atıldıktan sonra 2. takip ettiğim site olarak tbt de devam ettim, sohbeti ve kalitesinden kopamadım, atılmadıgım sürece de buradayım :)

Nerde o eski TBT...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

söylersem türkiye karıştır :O

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:

söylersem türkiye karıştır :O

Söyle karışalım alışkınız.

iyibu! yeniden..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek

yıl 2007 ByChaos (amcam) forumda takılırken bende onun yanında takılırdım .))

Sonra o gittikten sonra kendim Girerdim Tabi Bana kızardı Yaş Geldi üye oldm bende kızdı haliyle Biraz zorlayınca Devam Amcamın arkadasları Falan :)) bende User oldum  İyi kide olmuşum Yani 2012 değil 2007 liyik

Memento Mori
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

kuzenim yani (Dina_Kaki) tahribata girerken bi kaç defa gördüm tabi ozamanlar tahribat nedir bilmiyorum.

üye olmadan falan bi kaçkez girip konulara falan bakmıştım. kuzenimden siteye kayıt olmak için kefillik istedim tabi sağolsun beni kırmadı

o gün bu gündür burdayım :)

Toplam Hit: 4773 Toplam Mesaj: 45