Tahribat Minecraft Serveri - 2013 Yaz Sezonu [Kapandı]
-
hocam onu yaptım hatta editleyince otomatik bi dosya oluşturdu ama nick secici açılmıyo bende
-
lolde hero secerken bi gireyim dedim tam heroyu seçiyorum creeper gelmiş ağzımda patlamış :D
-
Atlı savaşlar çok iyi olacak gibi :).Gerçi şimdi kendimize bir de atımız ölmesin diye ata zırh yapmak zorunda kalacağız :D
-
Iruretta bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
/login tbtşifresi gireceksin hacı.
bu arada bu down ettiği minecraftı nereye yüklüyor bu ?
Yok giremiyorum ya. Beyler bu sunucu nerden biliyorum benim tbt şifremi :D
holy tbt db'sinden çekip aktarmıştır hocu :)
akşam yine gelir oynarız da dün ki lag ile oyun çekilmez yalnız onu diyim. düzelmiştir inş.
-
beyler oyunu acamıyorum ya . multiplayer bölümüne girdiği anda oyun kapatıyor .
Java ve minecraft ı yeniden yükledim . Antivirüsü'de kapatmama rağmen hala devam ediyor -
SiyahBeyaz bunu yazdı
beyler oyunu acamıyorum ya . multiplayer bölümüne girdiği anda oyun kapatıyor .
Java ve minecraft ı yeniden yükledim . Antivirüsü'de kapatmama rağmen hala devam ediyordün giriyordun hocam? daha sonrasında ne gibi değişiklikler yaptın bilgisayarında
-
hocam dün laptopda girdim simdi masaüstüne geçince oldu halbuki aynı dosyaları kopyalamıstım laptopa
-
SiyahBeyaz bunu yazdı
hocam dün laptopda girdim simdi masaüstüne geçince oldu halbuki aynı dosyaları kopyalamıstım laptopa
Hocam .minecraft klasörü içindeki hata raporunu buraya yazarmısın. Bakalım sorun neden kaynaklanıyor.
-
http://pastebin.com/7cEJxzQ9
hocam javanin sitesine baktıgımda hata ile ilgili arastırmalarımız sürüyor diyor -
ayrıca single'da problem yok hocam