Tahribat Sohbetleri Bölüm 2-Yabancı Dil Öğrenmek [30 Ocak Perşembe]
-
Merhabalar.
Tarih:30 Ocak Perşembe
Saat:21:00
İzleyebileceğiniz adres: http://www.youtube.com/watch?v=ENqS_SqV7uo
Geçen seferde Java üzerine bir sohbet yapmıştık.Bu sefer Tahribat sohbetlerinin 2. bölümünü çekiyoruz.
Konumuz bir çok müridinde sıkıntı çektiği bir konu yabancı dil öğrenme olacak.Kendi kendine işine yarayacak kadar İngilizce öğrenmek isteyen yada İngilizcesini geliştirmek isteyen ama tam olarak ne yapması gerektiğini bilmeyen birçok kişiye kendi çapımızda bişeyler anlatmaya çalışacağız bu sohbetde.Bir yabancı dil öğrenmeye nerden başlanır,nasıl geliştirilir,hangi yanlışları yapmamak gerekir,hazırlık sınıfında nasıl çalışılmalıdır,gerçekden bir dil öğrenmek nasıl olur,en verimli nasıl çalışılır gibi konuların üzerinde duracağız.Her zamanki gibi sorularınızı yanıtlayacağız sohbetimizde.
Bu sefer konuklar sitemizden olacak.
izzmarit adlı müridemiz ve deja-vu adlı müridimiz bizimle kendi tecrübelerini paylaşacaklar.Deja-vu Almanyada tercümanlık okuyan C1 seviyesinde Almanca bilen bir arkadaşımız.İzzmarit ise İngilizce olarak 3 tane konferansda simültane tecrübe yapmış ve akademik metinler çeviriside yapan bir arkadaşımız.Kendisi moleküler biyoloji okuyor.
Son olarak bende 3 senedir Ukraynada Rusça üniversite okuyorum ve orta seviye civarında Rusça biliyorum her ne kadar arkadaşlar kadar yüksek bir seviyem olmasada.O yüzden Rusça,Almanca ve İngilizce hakkında birebir tecrübeleri olan 3 kişi olacak sohbetimizde.
Geçen seferde olduğu gibi sorularınızı konunun altına yazarsanız cevaplamaya çalışacağız.Keyifli bir sohbet olacağını umut ediyorum.
Müridlerimizi bekliyoruz : )
-
Sohbetin son 10 dakikası kayda alınmadı youtubedaki bazı problemlerden dolayı.
u235 tarafından 01/Şub/14 17:33 tarihinde düzenlenmiştir -
şimdiden teşekkürler. izliyor olacağız.
-
bir de benim gibi hiçbir dili öğrenememiş birini çıkartın :D yaptığım yanlışları anlatayım ibret olsun =P
-
İzlemeden beğendim :)
-
Unutmazsam musait olursam izlerim,
-
güzel seçim birçok kişiye yararı olur bekliyoruz
-
bak bunu ilgiyle takip ederim işte.
eğitim seti arayanlar bu arada:
-
Keşke daha erken bir tarihte olsaydı
Umarım katılım yapacak arkadaşların işi çıkmaz
-
Daft bunu yazdı
eğitim seti pazarlayacak gibi bir halin var hacı :D
-
akustikelektrik bunu yazdıDaft bunu yazdı
eğitim seti pazarlayacak gibi bir halin var hacı :D
millet görmüo / araştırmıo hacı.
ondan gözlerine gözlerine sokuyorum her fırsatta.