Tahribat Üyelerine 399TL‘Lik Iphone 375 TL - Replika
-
Ürün tabiki replika(Kopya). Ama piyasa tecrübem şunu öğretti bana replikalar arasındada bir kalite söz konusu ve bizdekinin en iyi replika olduğunu şahsen test ettim :) (telefon kamerası, fm radio gibi özellikler diğerlerinde vasat ötesi çünkü)
Dışarıya satılan fiyat 399TL zaten facebook reklamlarında yeterince görmüşsünüzdür. TBT'den kapıda ödeme yada havale ile 375 TL üzerinden bırakıyorum. İletişimi PM ile halledebiliriz. Eğer kredi kartı ile almak isterseniz site üzerinden 399TL'ye alabilirsiniz zaten.
Ürün garantilidir arkadaşlar, herhangi bir sorun olduğunda değişim yapılacaktır. Bizzat ben ilgileneceğim zaten problem olduğunda.
www.GarantiIphone.com sitesi üzerinden satış yapılmakta.
Yetrince açık olmaya çalıştım onun dışında bir soru olursa buradan yanıtlarım.
Not. Konumuz yonetimden izinlidir
-
İşletim sistemi Symbian'dır32 GB dahili hafıza5 Megapixel kameralıOrjinal çelik kasaKapasitif yani ısıya duyarlı çok hassas dokunmatik ekranWebcam olarak kullanabilirsinizTek sim kartlı ve yandan girişliOrjinal sim kart girişli (Hat kesilerek takılmaktadır)Onlarca flash oyunlar ve bir çok java oyunOrjinal logo ve iPhone yazısı bulunmaktadırİster Wi-Fi, ister hattınızla internete rahatlıkla bağlanabilirsinizHat ayarları yapılmıştır, hattınız takıp internete girebilirsinizBütün sitelere tek tıkla bağlanabilirsinizTüm e-postalarınızı kontrol edebilirsinizGoogle Maps ile harita elinizin altındaOpera Mini ile istediğiniz uygulama, resim, müzik ve videoyu ücretsiz indirebilirsinizİnternette gezinirken resim büyütüp küçültme gibi özelliklerGoogle, Facebook, Twitter, Yahoo gibi bir çok site tek tıkla karşınızdaBütün Java programlarını desteklemektedirBlacklist ile istenmeyen numaraları engelleyebilirsinizUSB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayabilirsinizBu ürün 1.sınıf replikadırGARANTİ SÜRESİÜrünlerimiz teknik sorunlara karşı garantilidir.Satın aldığınız ürünler kayıtlıdır ve kapanmaya karşı garantilidir.2 yıl kayıt garantilidir.Satın almış olduğunuz tüm ürünlerde %100 memnuniyet garantisi veriyoruz.3D Secure ile %100 güvenli alışverişin tadını çıkarın.TESLİMAT VE SİPARİŞTüm siparişlerinizde kargo ücretsizdir.Türkiye'nin her yerine maksimum 5 gün içerisinde teslim edilmektedir.Satışını yaptığımız ürünler piyasada satılan cihazlardan farklıdır.Teknik özellik ve kullanım olarak 1.Sınıf özelliğe sahiptir ve özel getirilen cihazlardır.PAKET İÇERİĞİOrjinal kutu içerisinde: Şarj cihazı - USB kablosu - Kulaklık - Kullanma Kılavuzu
-
hocam ben de buraya yazıyım. Bu kopyaların dokunmatikleri nasıl ? :D Birde wifi çekiş gücü nasıl ?
-
hocam 4s ' i 375 TL ye satıyorsan senin karın nedir bu işten ?
bu kadar pahalı bi telefon neden bu fiyata benim aklımda soru işaretleri kaldı biraz açıklayabilirmisin ?
-
ndmylmz bunu yazdı:
-----------------------------hocam ben de buraya yazıyım. Bu kopyaların dokunmatikleri nasıl ? :D Birde wifi çekiş gücü nasıl ?
-----------------------------Dokunmatik orjinal iphone'a göre biraz tırtıklı geçiş yapıyor. wifide sorun yok ama yine normal iphone'dan yarısı kadar çektiği gibi düşün sen
-
Bico bunu yazdı:
-----------------------------hocam 4s ' i 375 TL ye satıyorsan senin karın nedir bu işten ?
bu kadar pahalı bi telefon neden bu fiyata benim aklımda soru işaretleri kaldı biraz açıklayabilirmisin ?
-----------------------------Çok ciddi kar marjı olan bir iş değil...
Hocam telefon REPLIKA çin malı bunlar o yüzden ucuz.
-
İşletim sistemi symbian nasıl oluyor hocam bana bunu bir açıkla??
-
haci bu telefonu alanlara yanında çekiç falan yolla :)
Kırmaları için değil Dokunmaları için :)
-
by_Tet bunu yazdı:
-----------------------------İşletim sistemi symbian nasıl oluyor hocam bana bunu bir açıkla??
-----------------------------ne gibi bir açıklama bekliyorsun?
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------haci bu telefonu alanlara yanında çekiç falan yolla :)
Kırmaları için değil Dokunmaları için :)
-----------------------------yok o kadar abartı değil test ettim diyorum size :) Nokia'nın son çıkanı o şekilde test ediyolar win phone 7'li olanları
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------by_Tet bunu yazdı:
-----------------------------İşletim sistemi symbian nasıl oluyor hocam bana bunu bir açıkla??
-----------------------------ne gibi bir açıklama bekliyorsun?
-----------------------------yani adamlar html5'lede yapabilirdi, ne bilim androidlede yapabilirdi çakma yazılımı harbiden ben ne diyeyim açıklama payı yok :)