Tahribat Üyelerine Eticaret Sitesi
-
hipokondriyak
KArdesim ilgine cok tsk ederim. Fakat yok fatura yok bisey felan gibi konulara gelince herkes gg de biseyler satiyor ki bende key satiyorum. ayrica 2 yildirda eticaret yapiyorum stoksuz mal satildikca arenadan pentadan alip gonderiyorum. Burada onuda yazdim.
simdi eticaret konusuna gelince eticaret gercekten millete cok basit gibi geliyor ama cok cok cok zor ve cok buyuk bir butce ve ekip isteyen isler burada yapmak istedigimiz. milletin bir iki sitesi olsun kurcalayalim felan zaten aciklamayi herkes okumadan yaziyor ben sadece hostsagliyacagim siteyi kuracagim onun haricinde uzerine basa basa keske kocaman yassaydim dedim ki herkes kendi sitesinden sorumlu.
sende bu konuya deginmissin gercekten ilgine tsk ederim zaten konuyu acmakla hanibbalgan sen felan yorum yaptiniz bu bile biseyler kattibu islere dair. benim istedigimde bu zaten. biseyler ogrenmek :D
-
scarletbeard bunu yazdı
hipokondriyak
KArdesim ilgine cok tsk ederim. Fakat yok fatura yok bisey felan gibi konulara gelince herkes gg de biseyler satiyor ki bende key satiyorum. ayrica 2 yildirda eticaret yapiyorum stoksuz mal satildikca arenadan pentadan alip gonderiyorum. Burada onuda yazdim.
simdi eticaret konusuna gelince eticaret gercekten millete cok basit gibi geliyor ama cok cok cok zor ve cok buyuk bir butce ve ekip isteyen isler burada yapmak istedigimiz. milletin bir iki sitesi olsun kurcalayalim felan zaten aciklamayi herkes okumadan yaziyor ben sadece hostsagliyacagim siteyi kuracagim onun haricinde uzerine basa basa keske kocaman yassaydim dedim ki herkes kendi sitesinden sorumlu.
sende bu konuya deginmissin gercekten ilgine tsk ederim zaten konuyu acmakla hanibbalgan sen felan yorum yaptiniz bu bile biseyler kattibu islere dair. benim istedigimde bu zaten. biseyler ogrenmek :D
kardeşim ne lan babam ananı mı sikti ?
laflarına dikkat et amk karşında 20 yasında cocuk yok senın
lamera bak arkadas kardesım dıyor ya puşt sinirlerimi zpılattı
-
sana insan gibi tsk ettik kardesim dememe kizdin da ana avratmi sovdun insan gibi deseydin boyle yazma simdi bende sanami soveyim. Ne diyorsun . Nereden nereye baglamissin . Karsilikli sovuselim hosunami gitsin istiyorsun deseydin adam gibi duzeltseyddik.
-
scarletbeard bunu yazdısana insan gibi tsk ettik kardesim dememe kizdin da ana avratmi sovdun insan gibi deseydin boyle yazma simdi bende sanami soveyim. Ne diyorsun . Nereden nereye baglamissin . Karsilikli sovuselim hosunami gitsin istiyorsun deseydin adam gibi duzeltseyddik.
neyini düzelticeksin , adama güzelce mesaj yazmışsın , direkt küfür etmiş. şikayet et , ab'ye kadar banlansın.
-
RootB bunu yazdıscarletbeard bunu yazdı
sana insan gibi tsk ettik kardesim dememe kizdin da ana avratmi sovdun insan gibi deseydin boyle yazma simdi bende sanami soveyim. Ne diyorsun . Nereden nereye baglamissin . Karsilikli sovuselim hosunami gitsin istiyorsun deseydin adam gibi duzeltseyddik.
neyini düzelticeksin , adama güzelce mesaj yazmışsın , direkt küfür etmiş. şikayet et , ab'ye kadar banlansın.
Herkes kendine yakisani yapar kopek seni isirinca sende oc almak icin onumu isiriyorsun. Karakter bozukluguna karsi savasamazsin cunku o asla kabul etmeyecek bozuk bi karakteri olduguna. Adama sadece tsk ederim kardesim demisiz olayda bu. -
hipokondriyak bunu yazdıscarletbeard bunu yazdı
hipokondriyak
kardeşim ne lan babam ananı mı sikti ?
laflarına dikkat et amk karşında 20 yasında cocuk yok senın
lamera bak arkadas kardesım dıyor ya puşt sinirlerimi zpılattı
hocam neyin kafasındasın sen. ayıp be
-
scarletbeard bunu yazdıRootB bunu yazdıscarletbeard bunu yazdı
Herkes kendine yakisani yapar kopek seni isirinca sende oc almak icin onumu isiriyorsun. Karakter bozukluguna karsi savasamazsin cunku o asla kabul etmeyecek bozuk bi karakteri olduguna. Adama sadece tsk ederim kardesim demisiz olayda bu.ben rene'ye şikayet ettim mesajı.
-
simdi bu arkadas aklinca bana laflarina dikkat et dedi ikaz etti benden daha büyük olarak bana yol gosteren olarak cünkü ben ona kardesim dedim. oda beni uyardi tabi benden büyük benden akilli beni uyarma hakkina sahib. ana avrat soverek simdi ne dicen akil veren hoca bu ögrencisi ne yapsin buna kulagı gecmek gerekiyor. oda onu istiyor büyük bi ihtimal abi ortalik komedi. Ben küfür müfür etmicem ama yazik vallahi acidim simdi.
keske sikayette etmeseydiniz belki utanirda ozür diler insanlara bir insan kazandiririz.
-
amk şu hipoyu bi banlamayın ya
işim var
-
DJ_Alper bunu yazdı
amk şu hipoyu bi banlamayın ya
işim var
Abi adam durduk yere küfretmiş sizofrenle ne işin olacak. kafa gelip gidiyorsa seni hatirlamayabilir. :D