TAHRİBAT WALLPAPER İsteyen Varmı? :)
-
eline sağlık hoca
-
çok güzel eline sağlık
-
hocam cokk guzel olmu$, ellerine saglik...
daha gecen gun aklimdan gecti, darkworld, designer vardi, birakip gittiler diyodum kendi kendime...
meger buralardaymi$sin...;)
-
ir2 bunu yazdı:
çok güzel eline sağlık
eywallah kardeşim.. saol.. -
la ir bakda ibret al oyle gaz maskesi yapmaya benzemez bu işler. bu arada o gaz maskesini hatırlayan varmı.
-
abi buttonlar banner renkler fontlar css senin elinden geçmiş bariz belli oluyo eline sağlık hepsi süper benim yapamadığımı yaptın walla 3-5 tane banner yapdımda renk uymuo dediler salladılar sen renkleride deiştirmişin daha güzel olmuş eline sağlık
-
ir2 bunu yazdı:
abi buttonlar banner renkler fontlar css senin elinden geçmiş bariz belli oluyo eline sağlık hepsi süper benim yapamadığımı yaptın walla 3-5 tane banner yapdımda renk uymuo dediler salladılar sen renkleride deiştirmişin daha güzel olmuş eline sağlık
saol cnm kardeşim.. ya bide holy nin kafasına vuracaksın yoksa yapmıyo... :D önce gaza getireceksin sonra o kendi istiyo zaten :D -
Belkide su forumda en gaz almayan adamdır abü holü....
Cağırın jeruyu konussun :) biz ne gazlar verdik herife.. etkisi Msn penceresini kapatıncaya kadar... :D
-
siz gaz vermesini bilmiyorsunuz. şoyle yapıcaksınız.
saat gece 2 suları :"hoca şoyle bir buton koysak internet camiasında ilk olucaz."
sabahın koru tahribatta var. :D yapar abü. -
yok olm yönetemi bilmionuz siz gece saat 5 gibi yazın
"abüüü siteye ddos war yaklaşık 3 c-class ip ile ayrı subnetden farklı datacenterlardan"
anınca cevap gelir "hani lan nerde höt hemen banlıyım" :)
Toplam Hit: 10734 Toplam Mesaj: 51