Tahribatcilara Host
-
degerli kardesler
bu aralar forumlarda host arayan arkadaslara sık sık raslıyorum.
bir karar verdim bende hostmonsterden aldığım hosting var istediğim kadar domain ekleye biliyorum.
host isteyenlere linux host suna bilirim
domaininizi alın bana sınra pm atın hostu veriyim size.
-
sağolasın hocam
-
bizim mütidlerede bu aralar hep höst kampanyaları çıkıyo :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
bizim mütidlerede bu aralar hep höst kampanyaları çıkıyo :D
-----------------------------ne sandin tahribatli olmak ayricaliktir
-
resseller olarak mı aldın ? resseller seklinde aldıysan bana 5 mb alan sınırsız e-posta lazım.
-
biride hayrına benim şu staj defterini doldursun yarın teslim vaar hala eylüldeyim: D
-
CesurTurk bunu yazdı:
resseller olarak mı aldın ? resseller seklinde aldıysan bana 5 mb alan sınırsız e-posta lazım.
-----------------------------reseller degilde tamam spam dagıtmıyacaksın dımı :)
veya pishping tarz bir seyler ?
-
Turan-Mete bunu yazdı:
-----------------------------CesurTurk bunu yazdı:
-----------------------------reseller degilde tamam spam dagıtmıyacaksın dımı :)
veya pishping tarz bir seyler ?
-----------------------------ya ne olursa olsun domainin mxlerini google ayarlariz istedigin kadar mail yaprsin
-
CesurTurk bunu yazdı:
-----------------------------ne için lazım acaba :) ona göre yardımcı olabilirim.
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------CesurTurk bunu yazdı:
-----------------------------ne için lazım acaba :) ona göre yardımcı olabilirim.
Mail hizmeti yapar :D -
5 mb alanla mı