Tahribat.Com 15 Ocak 2006 Buluşması / BİTTİ
-
Çaydanlıkmısın lan Dogu ne demlenmedi a.q
-
birbirimizi nasıl tanıycaz diyenlere tek sey söylicem
kan çeker :)
-
benim sırtımda puşim muhtemelen sınav dersanesi çantam olacak çilliyim zaten benim resmimi gören tanır görmeyende siyah puşiden tanır :D
-
15 yasindayim gelmeyi cok isterdim ama +18 die gelemior diilim coğu kişide olduğu gibi baba sorunu war "baba istanbula gidiom" dersem babam si.er si.er coğaltir beni bide yol sorunu war adanadan gelmek zor olour tabi gelebilsemde alkhol almam olsun süt içerim bende ama captain black süper olurdu neyse daha fazla uzatmiim gidenlere eglenceler işallah baska seferee
-
ladybey002 bunu yazdı:
15 yasindayim gelmeyi cok isterdim ama +18 die gelemior diilim coğu kişide olduğu gibi baba sorunu war "baba istanbula gidiom" dersem babam si.er si.er coğaltir beni bide yol sorunu war adanadan gelmek zor olour tabi gelebilsemde alkhol almam olsun süt içerim bende ama captain black süper olurdu neyse daha fazla uzatmiim gidenlere eglenceler işallah baska seferee
abü ben 11 yaşımda Beylikdüzünden Beylerbeyine geçerdim anadolu yakasına ehehe :) yapma gözünü seviyim..Ben çözümü buldum. Ne de olsa herkes beni tanıyo.. Etrafımda toplanırsınız :):) işi çıkmazsa Holy de gelecek sanırım..
-
uymadı.zaten pek sıcakkanlı biri değilim tanımadığım insanlarla muhabbet edip iletişim kurmak bunaltır beni.
ayrıcana foşiyle gelmeye kalkan(söylemeden gelse amenna)ve bunu bize söyleyen nickide ne tesadüfse Real Kurd olan kişinin propaganda yapıyor edasıyla katılacak olmasıda gidilmemesi için başlıca nedendir.
-
ben derim ankara, ...................
puşi fikrini makara olsun diye ilk söylediğimde irc de herkes coşmuşdu :) ki jezreel buluşmadan önce bir puşi sipariş etti. dostlarım beni bilir! bilmeyenler de bilmek için gayret göstermemiştir eminim...
-
lan real bu puşiden bi tane de bana getir ben de sana suşi ısmarlıyım ehueehhu
-
hoca ben gelcem ama kımseyı tanımıyorum sıma olarak kardes kan ceker demıs ama ya cekmesse taksımın ortasında avazım cıktıgı kadar bagırmammı gerekecek ( yokmu benı s*ken dıe) beklemımm ondan sonra sap gıbı tek basıma taksım meydanında bı cozum bulsak ne bılım bı tısort yazı falan olmamı
veya msnden bana ulasırsanız daha ıyı olur aslında orda resımac arasanız yetkılı mercıler daha ıy olur gıbı geldı bana
bu arada sabaha kadar içmeyelim pazartesi gunu iş yapacaz ulan araba da yok demı bı ıstanbul turu yapardık ne guzel 302 ile bi otobus dolusu tarikatcı :P:P:P
-
blackdeath
hoja nerdeyse kimse birbirini tanımıyo bizde tanışma amaclı yapacagız