Tahribat.Com Google A Savas Aciyor! Tahribat.Com Google Clicker...
-
routersiz modemlerde malesef modemle iletisime gecemioz her routerin yazilmi farkli olduu icin
-
sorcerer bunu yazdı:
Helal be :D:D:D: yakışır
gelsin paralarrrrr
dehşett olmuşş:)) bu arada tüm tahribatçılar gelsin burdan clicker ı indirsin,herkesde bulunsun herkes denesin yıkalım ulan google ı!! izmirden denize dökelim!! pardon gaza geldim biraz daha dewam etmiim yoksa şimdi tahribat a şiir yazacam:) deneyin -
SEYH büyük adamsin walla helal olsun .
-
ejder naapcak acaba (:
-
Ejder böle şeylerle uğraşmaz hoca o direk google.com un banka hesabına girer alır ne kadar alacağı warsa...
-
Antikky bunu yazdı:
Ejder böle şeylerle uğraşmaz hoca o direk google.com un banka hesabına girer alır ne kadar alacağı warsa...
Bayılıyorum sana ehuehuehu =] -
Holy kardeş kullanmaya başladım sanırım ama yandaki ana menüye ne yazmamız gerekiyo.. acount bilgileri falan giriptemi çalıştıracaz programı ve nevigate bölümündeki siteniz yazan yere sitemizin url sinimi yazacaz cookie klasörünün ismine ne yazacaz.. biraz daha açıklamalı anlatırsan boşuna akşama kadar çalıştırmış olmayız makinayı ve programı.teşekkürler
-
HELAL!
TÜRKİYE DE THT DEN BAŞKA KİMSE CESARET EDEMZ BÖLE BİŞİYE.
NE EZİK CW NE LAMER SAVSAK.İŞTE GÜÇ BUDUR.
GÜÇ ÜÇ BEŞ SİTE HACKLEYİP (DANDİK SİTE)VİDEO GÖRÜNTÜSÜ ALMAK DEĞİLDİR
AHANDA GÜÇ BUDUR.
GOOGLEA SAVAŞ AÇMAK
YANİ:
BİZLERİN GERÇEK KILDIKLARINA ONLARIN HAYALLERİ ERİŞEMEDİ
Fatih Sultan Mehmet
-
aynen
-
1- itirafci.net ile tahribat.com'un ne tür bir ilişkisi var?
2-"http://localhost/siteniz/navigate.asp" site asp tabanlı mı olmak zorunda?
3-Programı kapatınca ekran çözünürlğü otomatik olarak 1280x1024 oluyor.(çalıştırmadan kaparsan bu olay olmuyor.)
4-itirafci.com yerine başka site koyamadım.Editle listeyi deyip editleyim çıkınca yeni ayarları kaydetmiyor.
5-Neden kullanma kılavuzu yayınlamıyorsunuz?
5-Sizce google bu işe uyanamayacak kadar hıyar mı?