Tahribat.Com İlk Nasıl Tanıştınız
-
bi kaç sene önce öğrendim bu siteyi.abim takılıyordu.len dedim bu nasıl site fln..tisört fln var buluşmlar şudur budur..arada girip bakmaya başladım.sonra girdiğim konulara cevap yazmak istiyordum içten içe..söylemek istediklerim vardı.sonra dedim ne üye olacam uğraşacam..bi gün bişi sormam gerekti.nerye sorsam nereye sorsam..tbt aklıma geldi bir girdim üyelik yok.bir kaç gün sonra abim dedi ki üyelik açıldı gel..o gün bu gündür burdayım.tanıdıklarımda arada bakıyor siteye ve yuh bu nasıl site diyip üye olmaya çalışıyorlar..
-
Google da keylogger araması yapmıştım 4 sene evvel.Dökümanlarda bulmuştum.Sonra youtube videolarını izledikten sonra tempten yine izlemiye filan bakmıştım.Sonraki başka meraklarım da diğer siteler çok fiyasko geliyordu.Tahribata her gün girip bakardım.Yorum yazma ihtiyacı hissetmezdim(birileri hep demek istedğimin daha iyisini yazıyordu çünkü :).Coldm4ler filan vardı .Böyle bir çok kişinin özel olarak postlarında ne yazdığını bile takip ederdim.Neyse sonra üye olmak istedim tarikata katılmak.Ortam çok iyiydi çünkü.Baya bir süre davetiye aradım.(Müritlerin nicklerini googleda aratıp,üye oldukları forumlardan özel mesaj attım.Bi 100 pm atmışımdır heralde :D.İşte yine tahribattaydım.Birisi imzasına açıça msnini yazmıştı (AlienOne) hemen ekledim msne 1 hafta online olmasını bekledim.Umudum yoktu ama bi ara alien oturum açtı.Durumu izah ettim kendisine . o da kırmadı sağolsun.İbnelik yapmayacağıma yemin ettirdi :D.Sonra bir baktım mail geldi.O gelen maili açtım ve üye bilgilerimi giriyorum.OKS optik kağıdını bile o kadar dikkatli doldurmamıştım.Acayip heyecan vardı.Kayıt oldum oturum açtım.Çok mutluydum lan.Kime görsem söylüyordum üye oldum diye :D(herkese telkinde bulunuyordum gir takıl tbtye diye.).Sonra işte buralardayız..İyi ki o gün golden keylogger yazmışım googlea ve yanlıslıkla logoya tıklamışım.Yoksa şimdi hayallerim,uğraşlarım belki de hayat görüşüm bambaşka olacaktı.Benim için Tahribat üyeliğim dünyadaki bütün hesaplardan,kartlardan daha değerlidir.
-
snnyk.net/downloads/islamicihadipunk.mp3
bu parçayı net cafede son ses dinliyoduk sene 2003 olması lazım
nerden buldunuz diye sordum bi abimiz burayı gösterdi o giriş o giriş
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
kafede elemanın tekinden hard formatter sayesinde...
-----------------------------wallaha rene ben seni direk site içinde bilirdim sende tanışmışın demekki vaybe :D
-
Explosive bunu yazdı:
renegadealien bunu yazdı:
kafede elemanın tekinden hard formatter sayesinde...
-----------------------------wallaha rene ben seni direk site içinde bilirdim sende tanışmışın demekki vaybe :D
-----------------------------2003 olum o,
-
Thewhitewizzard sayesinde tanıştım tahribatla.Yine dağda geziyoruz birgün,işte dedi böle böle bi site var çok iyi falan çoluk çocuk yok dedi öle bi bakim dedim hoşuma gitti bağımlı oldum :D -
bittorrent üzerine yazı yazıcaktım, google da arama yaparken bu sitedeki dökümanı gördüm. tehlikeli bi yere benziyo hemen bakıp cıkayım dedim. sonra hoşuma gitti üye olayım dedim ama üye alımına kapalıydı. 1-2 ay takıldım. sonra üyelik açılınca hemen üye oldum.
-
başka bir üye sayesinde tanıştım :D o banlandı ben halen burdayım
-
phpBB forumların mına koymaya çalışşırken denyo lunch ile tanıştım. Sonra Tiki hunt çok hoşuma gitmişti baktım muhabbet iyi burada büyüdüm la bern :D
-
Html den sayfa yapınca bır kac dokuman ıcın arama yapıordum sonra php asp derken :(