Tahribat.Com İlk Nasıl Tanıştınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

bi kaç sene önce öğrendim bu siteyi.abim takılıyordu.len dedim bu nasıl site fln..tisört fln var buluşmlar şudur budur..arada girip bakmaya başladım.sonra girdiğim konulara cevap yazmak istiyordum içten içe..söylemek istediklerim vardı.sonra dedim ne üye olacam uğraşacam..bi gün bişi sormam gerekti.nerye sorsam nereye sorsam..tbt aklıma geldi bir girdim üyelik yok.bir kaç gün sonra abim dedi ki üyelik açıldı gel..o gün bu gündür burdayım.tanıdıklarımda arada bakıyor siteye ve yuh bu nasıl site diyip üye olmaya çalışıyorlar..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

Google da keylogger araması yapmıştım 4 sene evvel.Dökümanlarda bulmuştum.Sonra youtube videolarını izledikten sonra tempten yine izlemiye filan bakmıştım.Sonraki başka meraklarım da diğer siteler çok fiyasko geliyordu.Tahribata her gün girip bakardım.Yorum yazma ihtiyacı hissetmezdim(birileri hep demek istedğimin daha iyisini yazıyordu çünkü :).Coldm4ler filan vardı .Böyle bir çok kişinin özel olarak postlarında ne yazdığını bile takip ederdim.Neyse sonra üye olmak istedim tarikata katılmak.Ortam çok iyiydi çünkü.Baya bir süre davetiye aradım.(Müritlerin nicklerini googleda aratıp,üye oldukları forumlardan özel mesaj attım.Bi 100 pm atmışımdır heralde :D.İşte yine tahribattaydım.Birisi imzasına açıça msnini yazmıştı (AlienOne) hemen ekledim msne 1 hafta online olmasını bekledim.Umudum yoktu ama bi ara alien oturum açtı.Durumu izah ettim kendisine . o da kırmadı sağolsun.İbnelik yapmayacağıma yemin ettirdi :D.Sonra bir baktım mail geldi.O gelen maili açtım ve üye bilgilerimi giriyorum.OKS optik kağıdını bile o kadar dikkatli doldurmamıştım.Acayip heyecan vardı.Kayıt oldum oturum açtım.Çok mutluydum lan.Kime görsem söylüyordum üye oldum diye :D(herkese telkinde bulunuyordum gir takıl tbtye diye.).Sonra işte buralardayız..İyi ki o gün golden keylogger yazmışım googlea ve yanlıslıkla logoya tıklamışım.Yoksa şimdi hayallerim,uğraşlarım belki  de hayat görüşüm bambaşka olacaktı.Benim için Tahribat üyeliğim dünyadaki bütün hesaplardan,kartlardan daha değerlidir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

snnyk.net/downloads/islamicihadipunk.mp3

bu parçayı net cafede son ses dinliyoduk sene 2003 olması lazım

nerden buldunuz diye sordum bi abimiz burayı gösterdi o giriş o giriş

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

kafede elemanın tekinden hard formatter sayesinde...

wallaha rene ben seni direk site içinde bilirdim sende tanışmışın demekki vaybe :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Explosive bunu yazdı:

renegadealien bunu yazdı:

kafede elemanın tekinden hard formatter sayesinde...

wallaha rene ben seni direk site içinde bilirdim sende tanışmışın demekki vaybe :D

2003 olum o,

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Thewhitewizzard sayesinde tanıştım tahribatla.Yine dağda geziyoruz birgün,işte dedi böle böle bi site var çok iyi falan çoluk çocuk yok dedi öle bi bakim dedim hoşuma gitti bağımlı oldum :D

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

bittorrent üzerine yazı yazıcaktım, google da arama yaparken bu sitedeki dökümanı gördüm. tehlikeli bi yere benziyo hemen bakıp cıkayım dedim. sonra hoşuma gitti üye olayım dedim ama üye alımına kapalıydı. 1-2 ay takıldım. sonra üyelik açılınca hemen üye oldum.

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

başka bir üye sayesinde tanıştım :D o banlandı ben halen burdayım

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

phpBB forumların mına koymaya çalışşırken denyo lunch ile tanıştım. Sonra Tiki hunt çok hoşuma gitmişti baktım muhabbet iyi burada büyüdüm la bern :D

"bea"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

Html den sayfa yapınca bır kac dokuman ıcın arama yapıordum sonra php asp derken :(

Beleş wireless kahramanı.
Toplam Hit: 20059 Toplam Mesaj: 155