Tahribat!Com İstanbul Buluşması
-
merhaba hocalar,
uzun zamandır istanbul buluşması düzenlemedik (sanırım cebitten sonra bi daha toplanmadık)
aradan 8 ay geçmiş bi toplanalım hasret giderelim, (siz beni özlemediniz mi şimdi :P)
aramıza yeni katılan müritleri görelim tanışalım, kaynaşalım, ayin yapalım, kedi keselim :D
plan1
mekan konusunda ortak bi karar verelim. en son ganigani ye gittiğimizde memnun değildik. fazladan para almaya çalıştılar gibi bişidi. isterseniz yine ganiganiye gideriz ya da taksimde başka bi mekana gideriz. akabinde matrock a da gecebiliriz herzamanki gibi.
plan2
ya da apayrı bi plan yapıp büyükada da bisiklet turu yapabiliriz.ada havasını ciğerlerimize doldurur, sohbet muhabbetin dibine vururuz.(piknik yok ha :P)
ilave
bu arada tbt olarak medya kralına da gidebiliriz.gecenlerde bazi müritler bahsediyodu bundan. talep varsa buluşma sonrasında gidelim.
herzamanki gibi pazar günü buluşuruz. 11/18 temmuz olabilir.
katılacak müritlerin istekleri doğrultusunda plani, mekani ve zamani belirleyelim.
ben girişimde bulunmasam kimsenin buluşmaya niyeti yok :|
saygılarımla, ali
-
burayı da alayım ^^,
-
neyse yaz beni bi aksilik cıkmazsa gelirim hadi :P
-
büyükada planı iyiymiş ama rakı mangal yapmıcaksak ne işimiz var orada???
-
olum değişik bi yere gidelim lan.gidince lan istanbulda böyle bi yerdemi varmış amnk süper lan falan diyelim...?
-
söz vermiyim gelmeye calisiirm.
-
çok büyük meblalar dönerse ben iptal :(
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------
büyükada planı iyiymiş ama rakı mangal yapmıcaksak ne işimiz var orada???
-----------------------------18 yas alti gelmezse neden olmasin
gelirim diye bir soz vermiyorum musait olursam damlarim
-
İşim olmazsa gelirim mekan fark etmez..
-
Gelmeye çalışırım ama yaş sorun olmasın ?
-
yok arkadaşlar mümkünse içki olmasın :) şuan için içmek isteyen akşamı bekleyebilir dimi :))