Tahribat.Com İzmir Buluşması
-
millet tarih uyuyomu bişey demediniz.amale pankart güzel olmuş be
-
uygun uygun ben sattmazsam gelirim : )
-
nickimyok sen baştan cayıyon be
-
Bakın tekrar sölüyorum bu adam satıcının önde gideni sizi kaçırır cay ısmarliyim kanka der çayınıza ilaç atar da böbreklerinizi satar olm hiçmi aklınız yok internetten tanıştığınız adamla buluşulunurmu?
-
izmirde 15 gün kaldım. her allah'ın nicksize "-gelemmi?" diye sorduğumda verdiği cevaplar (baretta mazz ın evindeyim tabi)
-Abü bugün sınav gibi bişey var
-Hoja teknik servise gidecem
-Hoja kıza gidecem
-Hoja yaw tamam halledcez buluşucaz
Ben: nicksiz olm sen gel bize bira neyim getir baretta yla zıkımlanın bende sizi izleyem?
-ya olur da bakarıs
-ya tamam yarın felan gelirim (bu son günkü konuşma)
Ben izmirden ayrıldım bu iki hayin buluştular a.q. hemide nicksizin evinde :D bu yaz da gelince nicksize evinde tecavüz edicez çok yakın zaten kaldığım yere 15 dk dolmuş la :D aksako yla baretta yı alip tecavüze gidecez nickisizi isteyen gelebilir. -
Antikky bunu yazdı:
Bakın tekrar sölüyorum bu adam satıcının önde gideni sizi kaçırır cay ısmarliyim kanka der çayınıza ilaç atar da böbreklerinizi satar olm hiçmi aklınız yok internetten tanıştığınız adamla buluşulunurmu?
ayıııp sana sahilde biraları götürdük gelene geçene laf attık bi tomar dalga sora tabi çıktık eve gittik ertesi gün buluşcaktık ben gelmedim :D:D:D:D olur okadar m.q -
eeeee şimdi kesin buluşuyoz dimi baq niksiz dötlük etme sende gel..
yok kız da yok iş te deme bak ne güzel fuar fln baretta da gelir mi acep
-
baretta hayatta gelmes
-
bi yaz gelsin toplu tecavüze gelicez sen bekle a.q.dumun nicksizi :D gerekirse evini basicaz yeminlen :D
-
Bende gelirim ama 18 yaş altı bebeler gelmesin bakıcılık yapamam arkdaş :)