Tahribat.Com Kapalıyken Neler Yaptınız(Neler Yapmadınız)
-
vallahi tatil yaptım ilk önce sonra her zamanki gibi antremanlar (sabah aksam olmak üzere 2 tane) o arada da uyudum yemek yedim hep aynıydı tatildeyken sevdiğim kişiyle ayrıldımm off baska bieşyde yapmadım ..
-
nefes aldım...
ve hern efes alışta sevgilimi düşündüm...
hergün tahribatı yokladım..
dedemle tavla oynadım... -
slms milet yaws siz bu kadarana şey etmişsinizde ben bişi sorcam bu tahribat ne zaman kapandı :)) ben ne zaman kapandı onu bile bilmiom ama sinirlenmeyin
bu sırada slms no_Mercy naper beni tanıdınmı :))
-
valla ben biraz diðer hack sitelerine bi bakim dedim(cehennem pezevenki hariç). Ama hiç biri tahribat gibi deðildi...
-
TopSakal bunu yazdı:
-----------------------------
slms milet yaws siz bu kadarana şey etmişsinizde ben bişi sorcam bu tahribat ne zaman kapandı :)) ben ne zaman kapandı onu bile bilmiom ama sinirlenmeyinbu sırada slms no_Mercy naper beni tanıdınmı :))
-----------------------------
http://www.tahribat.com/haberdetay.asp?id=69 -
burayada aynısını yazamda tam olsun :)
Tahribat açılmadan
günde 50 DEfa reneye 40 defa deca ya 30 defa ir2 ye sordum tahribat ne zaman açılacak diye daha sonra irc.suadiyelisesi.com a takıldım daha sonra kufur team e girdim msn de geyik yaptım aa bi kalktıp tahribat.com un online kişiler listesindeyim.. ne kadar çabuk geçti vakit Pufff ! :)
-
belkide tahribatın kapanmasının en büyük ceremesini ben cekiorum Tahribat acııkken evden dışarı çıkmazdım tahribat kapandı gezdim tozdum derken bi kıza aşık oldum hala aşığım kızla çıkmayı br türlü beceremiom ama artık acıldı tahribat kızla çıksamda ilgilenemem yoklan tahribatın yeri başka onun yeri bambaşka...
-
Ben Şahsen çok şey yaptım :) Nickimyok gibi gezdim tozdum nerdeyse aşık oluyordum :) ama olmadım
-
valla, forum forum dolaştık yaw ne yapalım, bigi paylaşımına aç kaldık
anlayacağınız...
-
.net öğrendim, carding yaptım, hosting şirketi kurdum, kapattım vps ve ddt satışları yapmak için network kurdum, parayı buldum:), tahribot u geliştirdim, hack sitelerine baktım hiç post atmadım sadece okuyup okuyup güldüm soru çokda cevap yok herkes birbirine soru soruyo cevabını bilen yok :), bi sabah kalktım tcp/ip den sıkıldım udp protocollerini öğrendim, mssql in mysql karşısında nekadar büyük bir ezice güce sahip olduğunu test ettim, kendimce flood ddos'a önlem için stand-alone service ler yazdım mekanik firewall la seviştirdim
ha sosyal hayata gelince sanırım tahribatta en sosyal benim lan :) zaten en son "kahrolsun sosyaller yaşasın asosyal gençlik" diodu bi kısım adminlerimiz :)