folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Tahribat.Com Kapalıyken Neler Yaptınız(Neler Yapmadınız)

Tahribat.Com Kapalıyken Neler Yaptınız(Neler Yapmadınız)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    vallahi tatil yaptım ilk önce sonra her zamanki gibi antremanlar (sabah aksam olmak üzere 2 tane) o arada da uyudum yemek yedim hep aynıydı tatildeyken sevdiğim kişiyle ayrıldımm off baska bieşyde yapmadım ..

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    nefes aldım...
    ve hern efes alışta sevgilimi düşündüm...
    hergün tahribatı yokladım..
    dedemle tavla oynadım...

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TopSakal
    TopSakal's avatar
    Erkek
    slms milet yaws siz bu kadarana şey etmişsinizde ben bişi sorcam bu tahribat ne zaman kapandı :)) ben ne zaman kapandı onu bile bilmiom ama sinirlenmeyin bu sırada slms no_Mercy naper beni tanıdınmı :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cobweb80
    cobweb80's avatar
    Erkek
    valla ben biraz diðer hack sitelerine bi bakim dedim(cehennem pezevenki hariç). Ama hiç biri tahribat gibi deðildi...

Ne İmzası, Sözüm Kefildir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shineee
    shineee's avatar
    Erkek
    TopSakal bunu yazdı:
    -----------------------------
    slms milet yaws siz bu kadarana şey etmişsinizde ben bişi sorcam bu tahribat ne zaman kapandı :)) ben ne zaman kapandı onu bile bilmiom ama sinirlenmeyin bu sırada slms no_Mercy naper beni tanıdınmı :))
    -----------------------------

http://www.tahribat.com/haberdetay.asp?id=69

like this
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

burayada aynısını yazamda tam olsun :)

Tahribat açılmadan

günde  50 DEfa reneye  40 defa deca ya 30 defa ir2 ye sordum tahribat ne zaman açılacak diye daha sonra irc.suadiyelisesi.com a takıldım daha sonra kufur team e girdim msn de geyik yaptım aa bi kalktıp tahribat.com un online kişiler listesindeyim.. ne kadar çabuk geçti vakit Pufff ! :)

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    belkide tahribatın kapanmasının en büyük ceremesini ben cekiorum Tahribat acııkken evden dışarı çıkmazdım tahribat kapandı gezdim tozdum derken bi kıza aşık oldum hala aşığım kızla çıkmayı br türlü beceremiom ama artık acıldı tahribat kızla çıksamda ilgilenemem yoklan  tahribatın yeri başka onun yeri bambaşka...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UndeaD
    UndeaD's avatar
    Erkek

Ben Şahsen çok şey yaptım :) Nickimyok gibi gezdim tozdum nerdeyse aşık oluyordum :) ama olmadım

Bırak Şimdi imzayı :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onslaught
    onslaught's avatar
    Erkek

valla, forum forum dolaştık yaw ne yapalım, bigi paylaşımına aç kaldık

anlayacağınız...

son olsun bu yalnızlık...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

.net öğrendim, carding yaptım, hosting şirketi kurdum, kapattım vps ve ddt satışları yapmak için network kurdum, parayı buldum:), tahribot u geliştirdim, hack sitelerine baktım hiç post atmadım sadece okuyup okuyup güldüm soru çokda cevap yok herkes birbirine soru soruyo cevabını bilen yok :), bi sabah kalktım tcp/ip den sıkıldım udp protocollerini öğrendim, mssql in mysql karşısında nekadar büyük bir ezice güce sahip olduğunu test ettim, kendimce flood ddos'a önlem için stand-alone service ler yazdım mekanik firewall la seviştirdim

ha sosyal hayata gelince sanırım tahribatta en sosyal benim lan :) zaten en son "kahrolsun sosyaller yaşasın asosyal gençlik" diodu bi kısım adminlerimiz :)

Toplam Hit: 13693 Toplam Mesaj: 54