Tahrıbat.Com Konya Bulusması
-
karatayda oturuyor. mevlana müzesinin arka taraflarına falan denk geliyor evleri...
-
he evet mevlanaya yuruyerek 5 bılemedın 10 dakka mesafedeyım..Bılmıom ne zaman olctuysem ole cıktı... Gercı eskısı kadar cok yurumuyom ama ya bısıklet ya araba.....Bıde geldıınız zaman haber edın musaıt olursam mutlaka gelırım..Yoksa mumkun degıldır zaten..
-
Biz İstanbul buluşmasını organize ettik. Daha iki ay oldu buluşalı... Bilişim'de beraberdik... Siz çaylaklar buluşması organize edin, istiyorsanız... :)
-
abi VAN toplantısıda olsa fena olmaz buraya ünv okumaya geldik sizden uzak kaldık kendimi yalnız hissediyorum bi van toplantısı yapın yüzüncüyıl in veteriner fak. cafesinde hadi bi organize edinde buluşalım kardeşlerim
-
insan olmayı istiyor doğrusu..
-
Erzincan Buluşması Yapmak İstiyorum Kardeşler...İlk mesaj atana ikram benden...Ama İkinci Bir Tahribatçı Arıyorum...Mesaj Atın Kardeşler Buluşalım...
-
bend eistanbul buluşması istiyorum :(
-
buluşmaya çaylakları almıyoruz FISTIK :) ha bu arada SwordOfDarkness ve
Crimin@l kısa bir aradan sonra tekrar buluşuyor... Aylardır Crimin@l'den Ney
almak için bekleyen Sword sonunda pazarlık olarak öne Mesnevi'yi sürdü...
Mesnevi'nin cazibesine dayanamayan Crimin@l, en kısa zamanda buluşma
teklifini kabul etti. Sword'a söylemeye korkuyor ama Ney'in yerini
bulamıyor :))) Dip Not: Crimin@l yüzsüzlükte had raddeye varmış ve Konya
buluşmasına telefonla katılırken Sword'dan Mesnevi'yi ona getirmesini büyük
bir yüzsüzlükle istemiştir. :) -
iyi öyle olsun bir gün bende usta olacağım
hihihi
-
ve tugrulbaba yı bu kotu emellerıne alet etmıstır. Yakınen bu yuzsuzlugune sahıdım. Bu arada crım sword gelırkene konyaya has bı seker vardır beyz renkte mevlana sekerı denır buaralarda getırdımı ondan sana?
Toplam Hit: 8812 Toplam Mesaj: 25