folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat.Com Kullanıcı Engelleme [Chrome + Firefox Eklentisi]

Tahribat.Com Kullanıcı Engelleme [Chrome + Firefox Eklentisi]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    NmC bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

Argumanin tutarli degil, eger forum yoneticileri birini banladiginda butun mesajlari ortadan kalksaydi bir tercih degil de zorunluluk olurdu. O zaman bu konuyu tartisabilirdin.

Birey'in kendisinin bu karari vermesi tercih'tir. Istedigi zaman engeli kaldirip icerikleri okuyabilir. Ortada bir zorunluluk falan yok. Bir sahsin iyi kotu tum goruslerini gormek istememek de bi tercihtir sonucta.

Bu arada atv'yi seyretmemek bir tercih fakat atv'nin tum iceriklerini engellemis oluyorsun. Bi yazarin iyi kotu tum goruslerini engellemek ile bir kanalin iyi kotu tum goruslerini engellemek arguman acisindan ayni.

çok tutarlı.

kanallar üzerinden örnek verdik öyle devam edeyim. simdi ben diyorum ki atvyi sevmiyorum. izlemek istemiyorum

okey. kanallarimin arasinda durur ama hizlica gecer izlemem. BITTI bu kadar.

siz ne yapiyorsunuz atvyi komple siliyorsunuz. bende diyorum ki çok komik ne gerek var gec gitsin :)

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    NoktaliVirgul bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

Kendi söylediğinle çelişmiyor musun? Sen, atv'yi sevretmemeyi tercih ediyorsun diye atv seyredenlere ırkçılık yapmış oluyorsun.

Bu uygulamayı televizyonundaki kanal listesi gibi düşün. Atv'yi kanal listenden silersen, atv seyredenlere ırkçılık yapmış olur musun?

Amerikano tercih ettiğim için, latte tercih edenlere ırkçılık yapmış oluyor muyum?

-

baristbt'nin yaptığı uygulamada neyi görüp görmeyeceğini seçebiliyorsun. Görmek istemediklerime bakmamak, onu yok saymaz.

asla celismiyorum

irkcilik nedir?

Irkçılık, farklı bir ırk veya etnik kökene sahip oldukları için diğer insanlara yönelik önyargıayrımcılık veya düşmanlıktır.[1][2] Irkçılık davranışını gösteren kişiye ise ırkçı adı verilmektedir.[3]

daha ayrintili

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Irk%C3%A7%C4%B1l%C4%B1k

tam bizim konumuzla direk iliskili degilsede kast ettigim sey 

önyargı ve ayrımcılik yapmamak gerektigi.

ben atv seyretmiyor olabilirim ama seyredenleri hayatimdan cikarmiyorum. üstelik atvye 1 dk bakip geciyorum. sonucta orada sevmesemde bir olusum ve buna inanan bir kitle var.

belki onlarla savas halindeysem onlara sırtımi dönemem. 

amerikano icip latte satilmasini engellersen evet irkcisin

atv seyretmedigin icin atv yi seyredenlerin atv seyretme hakkini ellerinden alırsan evet yine  ırkçısın.

daha dogrusu irkci gibi davranmis olursun diyelim 

futurist tarafından 01/Şub/25 20:08 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

güncelleme lazımmı

http://www.leyladansonra.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Çalışıyor bir sıkıntı yok. Tertemiz. Emeğine sağlık. Pratik ve kullanışlı.

Yani chrome değilde firefox eklentisi olarak istesem nankörlük etmiş olur muyum acaba ? :D

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheErne
    TheErne's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Açtığım konuya bana yaşlı anama oç diyen birini açtığım konuya yazmasın diye bir eklenti varmı. @underzero Allah belasını vermiş gebetmiş ne adalet bırakmış nede birşey. Oç diyene yine ceza vermez. Ben bu underzero o bana oç diyene ceza vermese birşey yapmasa sibere onuda şikayet edecem taraflı yanlı davranıyor diye. Oç dşyende underzeronun akrabası sülalesi

TheErne tarafından 03/Mar/25 01:27 tarihinde düzenlenmiştir

Renegadealien
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    hypnot1c bunu yazdı

Yani chrome değilde firefox eklentisi olarak istesem nankörlük etmiş olur muyum acaba ? :D

OPERA da isteriz ozaman 😝

İmza YOK !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    baristbt bunu yazdı

güncelleme lazımmı

Eğer konuda engellediği birisi varsa eklenti simgesinde ufak bir kırmızı nokta içinde kaç tane engellediğini gösteren sistem yapabilir misin?

telefondaki notification gibi.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    hypnot1c bunu yazdı

done.

https://addons.mozilla.org/tr/firefox/addon/tahribat-geli%C5%9Fmi%C5%9F-filtre/

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı
    baristbt bunu yazdı

güncelleme lazımmı

Eğer konuda engellediği birisi varsa eklenti simgesinde ufak bir kırmızı nokta içinde kaç tane engellediğini gösteren sistem yapabilir misin?

çizdim , eklerim müsait olunca

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    baristbt bunu yazdı
    NoktaliVirgul bunu yazdı
    baristbt bunu yazdı

güncelleme lazımmı

çizdim , eklerim müsait olunca

https://www.youtube.com/watch?v=R2l81RLn-Ug

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
Toplam Hit: 6681 Toplam Mesaj: 90
kullanıcı engelleme