Tahribat.Com Kullanıcı Engelleme [Chrome + Firefox Eklentisi]
-
NmC bunu yazdıfuturist bunu yazdı
Argumanin tutarli degil, eger forum yoneticileri birini banladiginda butun mesajlari ortadan kalksaydi bir tercih degil de zorunluluk olurdu. O zaman bu konuyu tartisabilirdin.
Birey'in kendisinin bu karari vermesi tercih'tir. Istedigi zaman engeli kaldirip icerikleri okuyabilir. Ortada bir zorunluluk falan yok. Bir sahsin iyi kotu tum goruslerini gormek istememek de bi tercihtir sonucta.
Bu arada atv'yi seyretmemek bir tercih fakat atv'nin tum iceriklerini engellemis oluyorsun. Bi yazarin iyi kotu tum goruslerini engellemek ile bir kanalin iyi kotu tum goruslerini engellemek arguman acisindan ayni.
çok tutarlı.
kanallar üzerinden örnek verdik öyle devam edeyim. simdi ben diyorum ki atvyi sevmiyorum. izlemek istemiyorum
okey. kanallarimin arasinda durur ama hizlica gecer izlemem. BITTI bu kadar.
siz ne yapiyorsunuz atvyi komple siliyorsunuz. bende diyorum ki çok komik ne gerek var gec gitsin :)
-
NoktaliVirgul bunu yazdıfuturist bunu yazdı
Kendi söylediğinle çelişmiyor musun? Sen, atv'yi sevretmemeyi tercih ediyorsun diye atv seyredenlere ırkçılık yapmış oluyorsun.
Bu uygulamayı televizyonundaki kanal listesi gibi düşün. Atv'yi kanal listenden silersen, atv seyredenlere ırkçılık yapmış olur musun?
Amerikano tercih ettiğim için, latte tercih edenlere ırkçılık yapmış oluyor muyum?
-
baristbt'nin yaptığı uygulamada neyi görüp görmeyeceğini seçebiliyorsun. Görmek istemediklerime bakmamak, onu yok saymaz.
asla celismiyorum
irkcilik nedir?
Irkçılık, farklı bir ırk veya etnik kökene sahip oldukları için diğer insanlara yönelik önyargı, ayrımcılık veya düşmanlıktır.[1][2] Irkçılık davranışını gösteren kişiye ise ırkçı adı verilmektedir.[3]
daha ayrintili
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Irk%C3%A7%C4%B1l%C4%B1k
tam bizim konumuzla direk iliskili degilsede kast ettigim sey
önyargı ve ayrımcılik yapmamak gerektigi.
ben atv seyretmiyor olabilirim ama seyredenleri hayatimdan cikarmiyorum. üstelik atvye 1 dk bakip geciyorum. sonucta orada sevmesemde bir olusum ve buna inanan bir kitle var.
belki onlarla savas halindeysem onlara sırtımi dönemem.
amerikano icip latte satilmasini engellersen evet irkcisin
atv seyretmedigin icin atv yi seyredenlerin atv seyretme hakkini ellerinden alırsan evet yine ırkçısın.
daha dogrusu irkci gibi davranmis olursun diyelim
-
güncelleme lazımmı
-
Çalışıyor bir sıkıntı yok. Tertemiz. Emeğine sağlık. Pratik ve kullanışlı.
Yani chrome değilde firefox eklentisi olarak istesem nankörlük etmiş olur muyum acaba ? :D
-
Açtığım konuya bana yaşlı anama oç diyen birini açtığım konuya yazmasın diye bir eklenti varmı. @underzero Allah belasını vermiş gebetmiş ne adalet bırakmış nede birşey. Oç diyene yine ceza vermez. Ben bu underzero o bana oç diyene ceza vermese birşey yapmasa sibere onuda şikayet edecem taraflı yanlı davranıyor diye. Oç dşyende underzeronun akrabası sülalesi
-
hypnot1c bunu yazdı
Yani chrome değilde firefox eklentisi olarak istesem nankörlük etmiş olur muyum acaba ? :D
OPERA da isteriz ozaman 😝
-
baristbt bunu yazdı
güncelleme lazımmı
Eğer konuda engellediği birisi varsa eklenti simgesinde ufak bir kırmızı nokta içinde kaç tane engellediğini gösteren sistem yapabilir misin?
telefondaki notification gibi.
-
hypnot1c bunu yazdı
done.
https://addons.mozilla.org/tr/firefox/addon/tahribat-geli%C5%9Fmi%C5%9F-filtre/
-
NoktaliVirgul bunu yazdıbaristbt bunu yazdı
güncelleme lazımmı
Eğer konuda engellediği birisi varsa eklenti simgesinde ufak bir kırmızı nokta içinde kaç tane engellediğini gösteren sistem yapabilir misin?
çizdim , eklerim müsait olunca
-
baristbt bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdıbaristbt bunu yazdı
güncelleme lazımmı
çizdim , eklerim müsait olunca
https://www.youtube.com/watch?v=R2l81RLn-Ug