Tahribat.Com Nostalji
-
Harika mailler özellikle (: bende 1 nisan da tahribatı satın aldım bilmemne gibi şakaları hatırladım bak şimdi :D
-
http://www.tahribat.com/Forum-Siteyi-Tamamen-Download-Etme-4438/2/#27247
dwqpompm rene ne işine yaradı merak ediyorum.
-
Bu nostaljide verdiginiz konularda post atan uyelerin %90 ı offline ..
-
-
DJ_Alper bunu yazdı
eski daşak konularım vardı ya :D
bunun kimi bir sürü
/del 54854 gibi :)))
hey gidi hey sabah akşam gülmekten altımıza sıçıyorduk hele msn grupda şimdi ise kimse bakmıyor bile
Sanırım müridler artık siklemez durumda
alper bi kere rapidhacker ı taşağa almıştın uzman çavuş falan diye , admin olcaksın gibisinden :D
-
EnableTurk bunu yazdı
http://www.tahribat.com/Forum-Hangi-Bolumleri-Koyalim-78/1/#267
adama bak adama :D cc bölümü iş yapar diyo :D
elemanın biri holy e her şey için konu açma diye laf koymuş koptum amk :D
-
amg bunu yazdı
http://www.tahribat.com/Forum-Digerlerinin-Tahribat-Hakkindaki-Gorusleri-4923/
Bu konuda 3. ve 4. mesajın sahibi (Designer) 2006 üye olmuş gözükyor ama mesajı 2003 te yazmış. Nasıl iş o?üyelik birleştirmiştir hocam
bende bir ara DJ_Alper DJ_Alper03 DJ_Alper04 DJ_Alper05 diye üyelik serisi vardı :D
hepsini reneye birleştirtdim :D
@rootb lan şimdi o daşak geçtiklerimi hatırlamıyom :D bazıları üyeliklerini değişti herhalde ama düşman olanların o dönemlerden geldiğini tahmit ediyorum :D
Eskiden ir2 vardı severdim tuğrulbabayı felan kaliteli insanlardı antikky deca felan da gerçi receple hala görüşüyoruzda
ilk buluştuğum mürid kozanaybar dır :) iskender ısmarlamıştım :D 2006 yılında olması lazım
şimdi millet büyüdü ben bile evlendim çocuk bekliyoz eskiden renenin vakti vardı tşört olayı bile bir harikaydı şimdi herkes işinde gücünde başkasınada veremiyor o işi kendince haklı sebepleri var adamın
Eskiden abi parasızım deyince müridler para desteği yapardı sonradan 3 kağıtçılar çıktı hep
bir mürid site açınca ilk önce tbt destek çıkardı bütün müridler bende öyle oldu hala db cdleri var mazii işte
Benim dönemim müridlerinden banlanmamış olanlarla hala görüşüyoruz ne bileyim deliçoban felan amele bi mesaj yazınca bi seviniyorum kroo felan insan özlüyor
tahribat eski tahribat ama müridler eski mürid değil arkadaş
DJ_Alper tarafından 04/Ara/12 15:55 tarihinde düzenlenmiştir -
DJ_Alper bunu yazdı
eski daşak konularım vardı ya :D
bunun kimi bir sürü
/del 54854 gibi :)))
hey gidi hey sabah akşam gülmekten altımıza sıçıyorduk hele msn grupda şimdi ise kimse bakmıyor bile
Sanırım müridler artık siklemez durumda
bu del olayına baya gülmüştüm :D sen bu sebepten ban yemiştim hatta yanlış hatırlamıyorsam.
-
ergen yıllarımda cyber-warriora takılırken buraya arada bakardım bura cw nin düşmanıydı dolayısıyla tuhaf bir gözle baktım buraya :)
bu üyelik benim-umarım atılmam ama-2009 dan buyana 3. üyeliğim eski tbt yi hiç bilemiyorum konulara baktımda hayli güzel ve düşündürücü :)
-
aliyk bunu yazdı
Son saptığım araştırmaya göre
insan bilgisayar başına otururken kıçı ne kadar rahat ediyosa yanlış yazma oranıda o derecede artıo..
Mesela tahta taburede 90 kelimede 05 yanlış
Mesela tahta taburede 90 kelimede 09 yanlış
Bez kaplı sandalye 90 kelimede 15 yanlış
Koldukda 90 kelimede 22 yanlış
:))))))renegadealien....