Tahribat.Com T-Shirtleri Tasarım Yarışması
-
Designer bunu yazdı:
-----------------------------
HELLOWEEN bunu yazdı:
yaa bence designer ilk tişört güsel ama turuncu ordaki gibi fümenin üzerine daha ii olur..siyahta çok cırtlar..bence füme üzerine yapın..ama ben de isterim!!!
merak etme 12 değişik kombinasyon yapıp 3 kişiye gösterdim bu koyduklarım begenildi :)
ayrıca o füme değil beyaz..
yaaaaa beyaz diil işteeee:)))yaa ilkini diorum yaa..allaam renk körümü oldum yoksa:)))
bu arada sonuncu tasarım çok korkunç yaaa korkarım ben ööle
-
Designer
Daha benimkini görmedin şu işlerimin yoğunluğundan bir kurtulsam tasarım ney görürsün ;) -
soğanlar elden gidio aabi elini çabuk tut!!!!:))
-
Acqua: O ne abü, gece gören korkar kaçar o siyah olanı :))
-
Lan bole dizaynlar çıkmaya dewam ederse marka oluruz walla, tekstil sektörüne bomba gibi düseriz ha
-
yaw designer nodu bizmi parti resimleri????
abi yap şun 10 dakkanı almaz.. :))
geyik yapacaz biraz :) -
purgatory emegine saygim sonsuz ama boyle canvarli manavarli $eyleri herkes giyemez
mesela ben giyemem
-
bide beyler daha sade biseyler tasarlamaya calısın cok para eder bir t-shirt :) coker holy valla kalp krizi fln gecirir allah kourusun :)
-
olm valla tasarımları çalarlar falan copyright felam koyun designer manyak olmuş aga ne diyim
http://www15.brinkster.com/capaistanbul/default.html -
PurgatorY bunu yazdı:
Designer
Daha benimkini görmedin şu işlerimin yoğunluğundan bir kurtulsam tasarım ney görürsün ;)
yapma yaaa....
pezevenk bunu yazdı:
olm valla tasarımları çalarlar falan copyright felam koyun designer manyak olmuş aga ne diyim
15 dakkada yaptığım şeylerimi? çalsınlar... Onlar Çalıp ordaki tahribatı silip başka bişey yazana kadar ben daha iyisini yapmış olurum bi kere :)))
Toplam Hit: 26687 Toplam Mesaj: 115