Tahribat.Com ‘U Usülsüz Kapatan Telekoma BTK Dan 249.000 TL Girdi.
-
aynı konu var silin konuyu ... :D
şaka bi yana iyi oldu. peki şeyh tazminat davası açmayı düşünüyor musun ?
-
Umarım bu ülkede kanunlar uygulanır kanun uygulayıcılar vasıtasıyla kanunsuzlukların ard arda yaşandığı ülkemde.
-
Bence daha farklı , caydırıcı bir ceza daha iyi olabilirdi.
-
şeyh hemen bunun ardından bi de tazminat açarsa giren şemsiyeyi açmış oluruz :)
-
Öyle bir mutlu oldum ki :D
-
maddi açıdan bize bi faydası olur mu ?
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------aynı konu var silin konuyu ... :D
şaka bi yana iyi oldu. peki şeyh tazminat davası açmayı düşünüyor musun ?
-----------------------------Şeyh FCN hocanın dediği gibi tazminat davası açcanmı :)
-
ceza az bile bir dahakine kapatırken 10 kere değil 100 kere düşünürler umarım.. bizlerde burada telekom için üsluba dikkat edelim aramızda karabaşları dolaşıyor yine hakaret ettiler diye dava açmasınlar :|
-
adamlar internette araştırıyorlar, ttnet hakkında doğru bilgi veren, kazık olduğundan, insanları sömürdüğünden bahseden siteleri kafalarına göre kapatıyorlar. bu ceza iyi olmuş, bence tbt kapalı kaldığı sürece maddi, (açık olduğunda maddi beklentisi olmadığını biliyorum ama talep edilmeli yinede) ve manevi tazminatını talep etmeli, bugüne bugün aynı hiti alan reklam amacı güden sitelerin biton reklam geliri olduğunu düşünüyorum. tbt de bu potansiyele sahip değerde.
ve bu şirketin 2010 yılı net satış hasılatını görünce bizleri nasıl sömürdüğünü görüp dehşete düştüm. bu tutar 2 yıl öncenin ve net satış dediğine göre brüt satışları kat kat fazladır 2 490 000 000 TL.
-
Of be giren sağlam girmiş. Resmen bu soğuk havalarda içim ısındı. Artık btk dan yazı da gelse tahribatı kapatın diye ttnete 2kere düşünürler. :)