folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribatla İLK Buluşmanız Nasıl Oldu?

Tahribatla İLK Buluşmanız Nasıl Oldu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Erkek
    gazete ilanıyla...

gözlerin açıksa göreceksin! Kulağın sağır değilse duyacaksın! Ellerin kesik değilse uzanacaksın! UĞUR MUMCU
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIZILYILDIZ
    KIZILYILDIZ's avatar
    Erkek
    yıl 2001. kafam bozuk. hatun terketmiş.
    maillerime bakayım dedim.
    birisi "selam nerelerdesin" başlıklı mail atmış.
    bu kim lan dedim. bi açtım. lütfen şifrenizi yeniden girin yazıyo. o dalgınlıkla şifreyi girdik. 2 kere submit ettikten sonra aklım başıma geldi. meğer fakemiş. ama çok geçti artık.
    maili çaldırdık.
    hemen kaynak koduna girdim. bi baktım post adresi www.tahribat.com
    hani şu hotmail fake sayfası zamanları işte.
    bi girdik çıkamadık :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yuxel666
    yuxel666's avatar
    Erkek
    yıllar önceydi..hüzünlü bi sonbahar akşamı icq uin'den ip bulayım derken holyOne icq utilites diye bi program buldum,işte o an,işte ilk bakışma,''love at first side'' sonra program üzerinden tahribat.com'a girdim...veeee  veeee veeee...işte o dakika başladı herşey:)))

fasist kaynıyo ortalık yaa..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek

yil 2001 delphi ile hastane otomasyonu yaziyoruz  ibne hocanin biri  yüzünden

yana yana netten delphi dökümanlari ariyoz ,derken karsima wardom cikti ordan tahribata yöneldim

sordum mantikli cevab aldim ,ogünden bugüne burlardayiz.

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arahman
    arahman's avatar
    Erkek

6. sınıfa gidiyom bilgisayara acayip meraklıyım.herneyse qbasic program yazıyom o zamanlar : ). Döküman ararken dedim ki kendi kendime la sen bilgisayarla ilgleniyon dedim şu hack işleri nasıl bi öğrenek dedim ve girdim işin içine :) ilk başta portinin.mekani üyeydim tabi :) 1 ay sonra gezerken tahribata rasladım ama üye olmadım girip bakmadım.Tabi bu arada geliştik büyüdük(vb,tp,c,php,html,flash,dreamveaver,photoshop,delphi vs) bunları öğrendim lise2 ikinci dönemi ahmetdeniz.org üye oldum.sonra bi site vardı adı aklıma gelmedi ona üye oldum.o sıralar porti ayrıldı bizde portiden koptuk :(.Sonra powerhack üye oldum(neymiş la bu üyelik bi tahribatta üye olmadım).İşte o sıralar (cehennem üyeliğimi unuttum) cehennem hacklenmiş diye haberler vardı.cehennem.org açıldı orayada üye oldum :) arkadaşın msn hacklenmişti.Onun şifresini bulmaya çalışıyoduk ve başardık(gizli soryla) :) sonra onla int cafede oturduk son saniyeler benim aklıma tahribat geldi(bu yaz).Dedim arkadaşa  böyle bi hack sitesi var üye olak diye şerefsiz ilk kendi üye oldu ben olamadım.(arkadaşın bi boktan çaktığı yok bişey bilmiyo).Sonra adsl yok bizde tabi dial-up var baban kızıyo ne bu internet parası diye olamıyoz buraya üye tabi arkadaş ilgilenmiyo arkadaşa bi gün la bebe dedim sen tahribata üyesin dedim girmiyon bi bokta yaptığın yok şu üyeliğini bana ver dedim oda verdi üyeliği artık tahribata üye olduk :)(arkadaşın adı abdurrahman buda arahaman kısaltılmışı)(ne lan bu hayat hikayesi gibi).üye olduk işte böylece.Sonra  olduk bi kaç siteyede işte ama öbür hack sitelerinden koptum tahribat banbaşka

Aha böyle buldum.

Agrasif miyim neyim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arahman
    arahman's avatar
    Erkek
    biraz kısa ama neyse :)

Agrasif miyim neyim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    boraks bunu yazdı:

gazete ilanıyla...

hangi gazete ve tarih?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    Programi her açtigimda adresi goruyodum birde program nasil çalisiyo bilmiyom hele bura bi bakim dedim :d
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    No_ProbleM
    No_ProbleM's avatar
    Erkek

GOOGLEDEN  KUANTUM TELEPORTASYON HAKKINDA ARAMA YAPMIŞTIM VE OZMANLAR İLK SAYFADA TAHRİBATIN ADRESİ VERİLDİ ASLINDA AKLIMDA TAHRİBAT MÜRİDİ OLMAK GİBİ BİR NİYETİM YOKTU ŞİMDİDE CIKMAK GİBİ BİR NİYETİM YOK

NOT :TÜM ESKİ TAHRİBATCILARI TANIRIM ESKİ TAHRİBATI ÖZELMİYOR DEĞİLİM

hile ile iş yapan,minnet için can verir,namusa hürmet eden,NESLİNE ŞEREF VERİR
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Lisede bi arkadaş önermişti;
    ilk nick: kenan15'ti (way a.q ,yıl 2001)
    ondan sonra en az 5-6 nick değişti.
    Sonunda da hala yaşıyoz işte :)

vatandaşa kafam girsin!..
Toplam Hit: 8045 Toplam Mesaj: 42