Tahribatla İLK Buluşmanız Nasıl Oldu?
-
gazete ilanıyla...
-
yıl 2001. kafam bozuk. hatun terketmiş.
maillerime bakayım dedim.
birisi "selam nerelerdesin" başlıklı mail atmış.
bu kim lan dedim. bi açtım. lütfen şifrenizi yeniden girin yazıyo. o dalgınlıkla şifreyi girdik. 2 kere submit ettikten sonra aklım başıma geldi. meğer fakemiş. ama çok geçti artık.
maili çaldırdık.
hemen kaynak koduna girdim. bi baktım post adresi www.tahribat.com
hani şu hotmail fake sayfası zamanları işte.
bi girdik çıkamadık :D -
yıllar önceydi..hüzünlü bi sonbahar akşamı icq uin'den ip bulayım derken holyOne icq utilites diye bi program buldum,işte o an,işte ilk bakışma,''love at first side'' sonra program üzerinden tahribat.com'a girdim...veeee veeee veeee...işte o dakika başladı herşey:)))
-
yil 2001 delphi ile hastane otomasyonu yaziyoruz ibne hocanin biri yüzünden
yana yana netten delphi dökümanlari ariyoz ,derken karsima wardom cikti ordan tahribata yöneldim
sordum mantikli cevab aldim ,ogünden bugüne burlardayiz.
-
6. sınıfa gidiyom bilgisayara acayip meraklıyım.herneyse qbasic program yazıyom o zamanlar : ). Döküman ararken dedim ki kendi kendime la sen bilgisayarla ilgleniyon dedim şu hack işleri nasıl bi öğrenek dedim ve girdim işin içine :) ilk başta portinin.mekani üyeydim tabi :) 1 ay sonra gezerken tahribata rasladım ama üye olmadım girip bakmadım.Tabi bu arada geliştik büyüdük(vb,tp,c,php,html,flash,dreamveaver,photoshop,delphi vs) bunları öğrendim lise2 ikinci dönemi ahmetdeniz.org üye oldum.sonra bi site vardı adı aklıma gelmedi ona üye oldum.o sıralar porti ayrıldı bizde portiden koptuk :(.Sonra powerhack üye oldum(neymiş la bu üyelik bi tahribatta üye olmadım).İşte o sıralar (cehennem üyeliğimi unuttum) cehennem hacklenmiş diye haberler vardı.cehennem.org açıldı orayada üye oldum :) arkadaşın msn hacklenmişti.Onun şifresini bulmaya çalışıyoduk ve başardık(gizli soryla) :) sonra onla int cafede oturduk son saniyeler benim aklıma tahribat geldi(bu yaz).Dedim arkadaşa böyle bi hack sitesi var üye olak diye şerefsiz ilk kendi üye oldu ben olamadım.(arkadaşın bi boktan çaktığı yok bişey bilmiyo).Sonra adsl yok bizde tabi dial-up var baban kızıyo ne bu internet parası diye olamıyoz buraya üye tabi arkadaş ilgilenmiyo arkadaşa bi gün la bebe dedim sen tahribata üyesin dedim girmiyon bi bokta yaptığın yok şu üyeliğini bana ver dedim oda verdi üyeliği artık tahribata üye olduk :)(arkadaşın adı abdurrahman buda arahaman kısaltılmışı)(ne lan bu hayat hikayesi gibi).üye olduk işte böylece.Sonra olduk bi kaç siteyede işte ama öbür hack sitelerinden koptum tahribat banbaşka
Aha böyle buldum.
-
biraz kısa ama neyse :)
-
boraks bunu yazdı:
gazete ilanıyla...
hangi gazete ve tarih? -
Programi her açtigimda adresi goruyodum birde program nasil çalisiyo bilmiyom hele bura bi bakim dedim :d
-
GOOGLEDEN KUANTUM TELEPORTASYON HAKKINDA ARAMA YAPMIŞTIM VE OZMANLAR İLK SAYFADA TAHRİBATIN ADRESİ VERİLDİ ASLINDA AKLIMDA TAHRİBAT MÜRİDİ OLMAK GİBİ BİR NİYETİM YOKTU ŞİMDİDE CIKMAK GİBİ BİR NİYETİM YOK
NOT :TÜM ESKİ TAHRİBATCILARI TANIRIM ESKİ TAHRİBATI ÖZELMİYOR DEĞİLİM
-
Lisede bi arkadaş önermişti;
ilk nick: kenan15'ti (way a.q ,yıl 2001)
ondan sonra en az 5-6 nick değişti.
Sonunda da hala yaşıyoz işte :)