Tahrip.Com Camiyası Buraya!
-
Osiris bunu yazdı:
-----------------------------
Bu sitenin sadece bir şeyi eksik
bir email adresi olsa fena olmaz mı?
Şöylee Osiris@tahribat.com
kötü mü olur?
-----------------------------
kötü olur :)
pop3 çok kasar -
Smoke bana neden olmuyacağını güzel güzel anlattı saolsun
POP3 hem kasar ayrıca email accountları forumlara benzer. -
rici ederim :)) ne demek biz muridler için varız
amma yazdım haaa :))) -
slm arkadaşlar bende bu arada lamer liği ve yüksek hayaller peşinde koşmayı bırakıp yapabileceğimi yapmak ve çok çalışmakla biraz bişeyler öğrendim tahrip ten sonra umarım tahribattada eski ortamımızı yakalarız
-
hadi hayırlısı diyelim
öncelikle holyone"a teşekkürler ediyoruss bizi yersiz yurtsuz bırakmadıkları için...
eee her zaman güzel şeylerin sonu çabuk gelirmiş, tahrip.com efsaneside çabuk bitti. ancak aslolan kişilerdir. isim ne olursa olsun, site ne olursa olsun, tahrip.com taşınmışta olsa hala buradayız ve hala bir aradayız... önemli olanda budur zaten. -
Holyone,sitenin dizaynı çok karışık tahrip deki gibi yaparsan seviniriz ,(Matrix dizayn) olabilir
-
arkadaslar ne buldunuz onunla yetinin baktin yetmiyor arastir bul o da yetmiyor yapabiliyorsan kendin yap formu elestirip durmayin(isatnbulda su vardi da biz mi ictik )demirel
-
bu arada hepiniz hosgeldiniz
-
holliwona teşekürler
ben yeni bi üyeyim ama gerçekten çok güzel çoktandır arayıpta yeni bulduğum bir site
-
Beyler yanlız millet çok boş formlar açıyo yani hacerlıkla alakası olmayan konularla fform açılmasın lütfen işimize gücümüze bakalım....!
Toplam Hit: 20422 Toplam Mesaj: 52