folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahta Adam - Wooden Dummy - Satin Almak ?

Tahta Adam - Wooden Dummy - Satin Almak ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaslar, 2 haftadir Izmir Nalcovada Wing Chun kursuna gidiyorum, "http://www.wingtsunkuenturkey.net/" de. Her nekadar daha erken olsada, kendim eve koyup arada calisabilmek icin bir tahta adam almak istedim. Dun internetten bakindim fakat 1 tane yer harici pek birsey bulamadim. Buldugum yer ise sahibinden.com a da ilan acmis ve fiyatini 499tl belirlemis. Ucuz mu pahali mi tabi anliyamadim ben, daha hocamada sorucam fakat simdilik internetten on arastirma yapiyorum. Buyrun buldugum site;

http://www.tahtaadam.com/

ve sahibinden.com a verdikleri ilan:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-dovus-sporlari-uzakdogu-sporlari-satilik-wooden-dummy-tahta-adam/detay

1) Simdi acaba bildiginiz bu tahta adamlardan satan yer var mi ?

2) Varsa veya yoksa da bu gibi tahta adamlarin fiyatlari nekadardir ?

3) Bu tip tahta, oyma vs isleriyle ugrasan marangoz vb. gibi insanlara yaptirabilir mi, yoksa degisik bir zanaatkarlik ve tecrube mi ister bunlari yapmak ?

Bilgi verirseniz, cok tesekkur ederim dostlar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

adı duyulmuş işinde usta bi marangoz bul 100 liraya gene yapar, bide 499 yazmazlarmı çileden çıkıyorum arkadaş yarım milyar bi tahtaya para verme hacı.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

benim sihing'ime doğumgünü hediyesi olarak yaptırmıştı kardeşi. fiyatını bilmiyorum ama marangozda yaptırmışlar. demek ki yapılıyor marangozlarda. güzel bişey yaptır yalnız.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Anlasilan marangoz yolu gozukuyor bana :) Ama sonucta bunu nasil anlatabilirim marangoza ? Gostermek gerekir degil mi, resimlerden nasil birsey oldugunu cikarip uretebilir mi acaba ? Yoksa ayrica detayli cizimler, olcu bilgileri de vermem gerekicek galiba, baglanti noktalarini filan da. Hic marangoz olan, tanidigi olan birisi var mi acaba, nasil bilgilerle gitmeyelim marangoza ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Bu ne ya adam ip man filmini izlemiş tahtasını yapmış satıyor üzücü olan alanda çıkıyor hemde 500 tl gibi bir fiyata,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu ne ya adam ip man filmini izlemiş tahtasını yapmış satıyor üzücü olan alanda çıkıyor hemde 500 tl gibi bir fiyata,

Marangoz bulup yaptirmaya calisacagim izmirde, fakat olmazsa da malesef son care olarak simdi olmasada para biriktirip alicagim daha sonra :(

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

hocam mobilyacılar değilde doğramacılar çok rahat yaparlar bunu sana bir kaç fotografını al götür hallederler :W

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    hey yarabbim ya 500 tl yazıyo yaklaşık değilmi...Nevrim döndü ya, saçmalık

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Simdi http://www.tahtaadam.com sitesinde iletisim kisminda telefon numarasi olan abimizi arayip fiyat hakkinda bilgi aldim. 3 model uretiyorlarmis. Bunlardan iki tanesi duvara monte seklinde ve ufak yerler icinmis. Bu ufaklardan bir tanesinde sadece ayak kismi yok ve diger portatif modelin var. Bu ikisini fiyati sirasiyla 300 ve 400 TL imis. O linkte gosterdigim 500 tl  urun ise, biraz daha genis yerler icin, alt kisminda beton blok varmis galiba agirlik olsun dengesi olsun ve devrilmesin diye. Anlicaginiz 3 model var 300, 400 ve 500 olmak uzere. Izmire kargo var mi diye sordugumda evet kargo yapabiliyoruz dediler. Alcagimi tam dusunmuyorum ama, meraktan arayip sordum ve ogrendim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

yalnız benim aklıma yatmayan şu; daha 2 hafta mı ne olmuş yani senin tahta adam formuna geçmen için kaç yılın var hesaplayamıyoru bile :S

son derece gereksiz bişey şu an için

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

yalnız benim aklıma yatmayan şu; daha 2 hafta mı ne olmuş yani senin tahta adam formuna geçmen için kaç yılın var hesaplayamıyoru bile :S

son derece gereksiz bişey şu an için

1 yili var aslinda seninde on gorebildigin gibi gecmem icin o forma ama, bugun yada yarin fark etmez. Sonucta 1 yil sonrada bu 500tl lik ilan olucak :) Ayrica hizli ogrenen birisieyimdir, kisisel olarak evde calismak istiyorum. Internet gibi bir kaynak varken elimizin altinda, videolar, egitim kitaplari indirip incelemeyi dusunuyorum yavas yavas okullar acilmadan. O yuzden su klasik 116 dummy formunun biraz alismak istiyorum.

Toplam Hit: 16630 Toplam Mesaj: 19