Take On Helicopters Görüntü Dalgalanması
-
arkadaşlar başlıktaki oyunu kurdum bi süre normal oynuyorum sonra sonra yapımcı firmanın vesairenin logosu falan beliriyo ekranda daha sonra görüntü dalgalanmaya başlıyo denizki dalga gibi menüde falan sıkıntı yok sadece oyun içinde neden olabilir
-
-
göstergeler sabit durduğuna göre oyunun bi efekti olsa gerek :|
-
simülatör sanırım bu o yüzden sıcaktan dalgalanma olur :| soğuk havalı yer varsa orayı aç orda olmaz
edit: dicektim ama uçmuşum ben
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------simülatör sanırım bu o yüzden sıcaktan dalgalanma olur :| soğuk havalı yer varsa orayı aç orda olmaz
edit: dicektim ama uçmuşum ben
-----------------------------bende öyle diyecektim ama sorun o değilmiş :) klasik çözüm cevabı olarak driverleri güncelle derim ben..
-
yok ya sanki oyun demoymuş gibi 5 dakika snra başlıyo dalgalanmaya hani bu kadar yeter bundan sonra da oynucaksan böyle oyna veya full sürüme geç der gibi
sorunu çözünce buraya yazarım aynı şey başına gelen olursa burdan bakar
-
bu olay bi oyunda başıma gelmişti ama hangi oyun ve nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum, Monitörü değiştirme imkanın varsa bi dene, birde directx, physics gibi bileşenleri tam ve doğru yüklediğinden emin ol
-
hocam pilot u ayarlardan drunk ' a almışsın değiştir :P
Ekran kartı driver + physicsX + directX falan güncelle abi
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------hocam pilot u ayarlardan drunk ' a almışsın değiştir :P
-----------------------------o ne oluyo hocam daha yeni yükledim oyunu
bu garanti physicsx den dolayı oluyo ekran kartım ati olduğu için böyle zamanında hatırlamıyorum bi oyunda yine böyle bişey yapmıştı sanırım şimdi aklıma geldi video ayarlarından çözerim yazarım buraya oldu olmadı diye gerçi önemli bişey değil ama konuyu açtık bi kere başkasının işine yarar
-
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------anubisx bunu yazdı:
-----------------------------hocam pilot u ayarlardan drunk ' a almışsın değiştir :P
-----------------------------o ne oluyo hocam daha yeni yükledim oyunu
bu garanti physicsx den dolayı oluyo ekran kartım ati olduğu için böyle zamanında hatırlamıyorum bi oyunda yine böyle bişey yapmıştı sanırım şimdi aklıma geldi video ayarlarından çözerim yazarım buraya oldu olmadı diye gerçi önemli bişey değil ama konuyu açtık bi kere başkasının işine yarar
-----------------------------
100 TL,ye Nvidia Geforce 9800 GT
120 TL,ye '' '' GTS 250
Aldınmı her türlü sorun çözülür :) -
sıkıntı ekran kartından herhalde hala çözemedim olayı