Takip Edemedim. GTA‘Nın Şu An Oynanan Son Versiyonu Hangisi?
-
Merhaba arkadaşlar. Canım GTA oynamak istiyor ama Vice City, San Andreas'tan bayağı sıkıldım. Uzun süredir de takip edemiyorum.
İnternette bir sürü bir şey var ama kafam basmadı.
Şu an GTA'nın oynanan son sürümü hangisi? (GTA Türk - GTA Kurtlar Vadisi gibi bir şey söylemeyin :D)
Torrent linki var mı ayrıca? (Konuyu gizleme sebebim)
-
Hocam şuan da GTA 4 var en yeni oyunu olarak GTA 5 de yakın zamanlarda çıkacak sanırım ama elimde torrent linki yok maalesef :)
Lİberty City de güzeldir bulabilirsen onu da oynayabilirsin.
-
geçen d%r a gittiğimde koca koca 17eylül yazıyodu gta5 lerin üzerinde.. güzel reklam yapmışlar unutmamışım :d
-
Konu neden gizli..
GTA vice city indirip degisik eklentileri ile degistirebilirsin.
-
HoLyCat bunu yazdı
Konu neden gizli..
Torrent linki istiyorum, sonra tahribatı kanuni olarak sıkıntıya sokmak istemedim.
-
Palerider bunu yazdı
Hocam şuan da GTA 4 var en yeni oyunu olarak GTA 5 de yakın zamanlarda çıkacak sanırım ama elimde torrent linki yok maalesef :)
hocam benim anlamadığım GTA 4'ü yüklüyorsun üstüne liberty city ek paketini mi yüklüyorsun? Çünkü bir iki torrent var liberty city diye, boyutu 1 GB.
San Andreas bile 8 GB'lik oyun yani...
-
SoloTurk bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Konu neden gizli..
Torrent linki istiyorum, sonra tahribatı kanuni olarak sıkıntıya sokmak istemedim.
binlerce oyun link i var forumda hiç birisi gizli değil :) neyse derdine care olalım.
Grand Theft Auto (GTA): Vice City
-
HoLyCat bunu yazdıSoloTurk bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Konu neden gizli..
binlerce oyun link i var forumda hiç birisi gizli değil :) neyse derdine care olalım.
Hocam teşekkür ederim de, yukarıda da belirttiğim gibi Vice City oynamaktan sıkıldım :) Oynanabilir son sürümü neyse onu oynamak, yeni maceralara, yeni görevlere atılmak istiyorum :)
-
SoloTurk bunu yazdıPalerider bunu yazdı
hocam benim anlamadığım GTA 4'ü yüklüyorsun üstüne liberty city ek paketini mi yüklüyorsun? Çünkü bir iki torrent var liberty city diye, boyutu 1 GB.
San Andreas bile 8 GB'lik oyun yani...
Yok GTA 4 ayrı bir oyun San Andreas tan sonra liberty city ondan sonra da gta 4 çıkmış olması lazım sıralaması böyleydi sanırım ama çok yeni ve farklı birşey istiyorsan direk GTA 4 ü yükle oyna hocam pişman olmayacaksın başka ek pakete falan ihtiyacın olmaz öyle kurtlar vadisi stayla falan gerek yok :D
-
SoloTurk bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıSoloTurk bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Konu neden gizli..
Hocam teşekkür ederim de, yukarıda da belirttiğim gibi Vice City oynamaktan sıkıldım :) Oynanabilir son sürümü neyse onu oynamak, yeni maceralara, yeni görevlere atılmak istiyorum :)
buyur GTA4 Ozaman TIKLA Torrent.
13,86 GB -
hocam ps3 varsa 14tl ye indi gta IV haberin olsun ps3 olanlara haber olsun bu :) psnden alırsanız 14tl