Tapu Ortağımızı Bulamadık Müridler Bir Yardım
-
arsa satış işlemlerinde ortak çıktı adamın adı soyadı var baba adı var adresi yok bana bu konuda yardımcı olabilecek mürid varsa pm atabilirse ad soyad baba adı bilgilerini verebilirim.
-
kütüğünüzde de görünüyo mu?
-
adam babamın uzaktan akrabası kütüktede çıkmadı .
-
doğum tarihi varsa, çıkabilitesi var.
-
oda yok :| adı uzun birşey o isimden söz konusu şehirde başka olduğunu sanmıyorm baba adıda var ama adam kayıp
-
bu tip bişeyler karşılaşmadım ama mesleğim bu işlerin tam ortasında. birazdan sorarım bizim uzmanlardan birine. eğer cevap bulunmamış olursa öğrendiğimi yazarım.
ancak bildiğim kadarıyla o işlemler yapılırken, yani adam size ortak olurken, her ne sebeple olursa olsun, adamın kimlik bilgilerinin tapuda biyerde kayıtlı olması gerekiyor. yevmiye numarasından filan biyerlere ulaşabilmeniz olası. o işlemlerin hepsi adım adım yazılıyor çünkü. birisi mal sahibi olurken. hatta şuan teknolojinin getirdikleri ile, bir kişi bir imza atıyorsa tapuda mal sahibi olurken, kamerayla çekiliyor. eğer yakın zamanda olmuş ise bu mal edinimi, kayıtlı görüntüleri bile olabilir. kamera kaydı olayının da nezamandır uygulandığını öğrenmeye çalışırım. gene de bulamazsan, biraz uzakta birarkadaşım daha var telefonla ona sorarım.
burayı takip edicem ben de merak ettim şmidi.
-
Belediyeden emlak servisinden bi sordur beyanname falan verdyse orda gozukur. Adresini bulursan zaten muhtarla ulasabilirsin.
-
@sky @hactorx
beyler şu anki sistem o belediyeden çıkıyor zaten 6 ortak var 5 inin adresi belli belediyeden çıktı sadece bu araştırdığım adamın adresi yok belediyede yada tapu da adam kayıp tapu eski zamana dayanan bi tapu ne adres ne birşey öldümü kaldımı bilmiyoruz .. adı soyadı baba adı mevcut sadece..
-
annem tapu memuru, arkadasi nufus memuru ama mesai bitti soramadim istersen yarin bi rrica ederim
-
ankarada ise yardımcı olabilirim.
-
arsa sivasta diğer 5 vatandaşın adresi ordan çıktı antalyadaki adamın adresi bile. yardımcı olabilecek arkadaşlara pm ile ad soyad baba adı ileteceğim adamın doğum yeri sivas büyük ihtimal . yardımcı olursanız çok sevinirim