Tarikatımız Çok Yaşa..
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------
fatihack bunu yazdı:
Fikret bunu yazdı:
dokundu evet.insanlığımdan utandım.zikir kültüründen bihaber olan sizleri gördüm.ama asıl bu bilmemenizden değil, saygısızlığınızdan dolayı utandım.yazık.neye gülüp neye gülmeyeceğinizide şaşırdınız.
-----------------------------ne alaka burda kimse zikir yapıyorlar diye gülmüyo .Sadece kişilerin şarkıyla alakası olmadını, ama uyumlu oldugunu gördümüz için gülüyoruzz. geçin artık bunları.. 2009'dayız
----------------------------- -
Zorkaya evet hoca o video :) ancak muzik yabanci blablabla li birseydi onda daha uyumlu oluyordu :)
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------ne alaka burda kimse zikir yapıyorlar diye gülmüyo .Sadece kişilerin şarkıyla alakası olmadını, ama uyumlu oldugunu gördümüz için gülüyoruzz. geçin artık bunları.. 2009'dayız
bir hışımla girip, bana laf yetiştirme heyecanıyla gereksiz mesaj atacağına, dönde atılan mesajlara bak.zikirden bihaber olan insanlar(buna sende dahilsin) bu başlık altında aklı sıra birşeyler yazmışlar.mevleviler nasıl zikir için dönüyorsa, bu videodaki de bir zikir yöntemidir.ve saygı duyulması gerekir.
bide bu zihniyetinize kıl oluyorum.dinle dalga geçmek prim mi yapıyor ? daha mı çağdaş oluyoruz ? 2009'dayız ne demektir ? evet 2009'dayız her şeyle dalga geçelim.
yukarda kapak resmi koyan bi eleman var ki, ona hiç değinmiyorum bile.afferim sadece.
-
Manyak komedi olmuş :)))
-
la komedi olmuş. :DD: :DD:
motherfucker nedemek gençlik :D her ing parçanın içinde geçiyo.
amk falanmı demek yoksa anne mikici mi demek? nedir bu asdasdas :D
-
hocam bu ne yaw terbiyessizlik
-
napıo bunlar yaw :D dans mı ediyolar zikirmi çekiyorlar belli değil :D
-
süpermiş :)
-
fatihack bunu yazdı:
media_center bunu yazdı:
bir hışımla girip, bana laf yetiştirme heyecanıyla gereksiz mesaj atacağına, dönde atılan mesajlara bak.zikirden bihaber olan insanlar(buna sende dahilsin) bu başlık altında aklı sıra birşeyler yazmışlar.mevleviler nasıl zikir için dönüyorsa, bu videodaki de bir zikir yöntemidir.ve saygı duyulması gerekir.
bide bu zihniyetinize kıl oluyorum.dinle dalga geçmek prim mi yapıyor ? daha mı çağdaş oluyoruz ? 2009'dayız ne demektir ? evet 2009'dayız her şeyle dalga geçelim.
yukarda kapak resmi koyan bi eleman var ki, ona hiç değinmiyorum bile.afferim sadece.
-----------------------------oldum olası bilmiş insanlara tavım ya,neymiş "ZİKİRDEN Bİ HABER OLAN İNSANLARMIŞ" biz bilmiyoz anlatta bilelim dayı,ayrıca zikirin İslam diniyle alakası yoktur,video ya gelince inanılmaz uyumlu olmuş =)
-
İnanç konusu kul ile Allah arasındadır. İster tek, ister toplu yaparsın ibadetini. Onlar samimiyse ibadette, kimseyi ilgilendirmez. Yalnız o görüntüyü internete veren kişi de bir yawşaklık var.