Tarlada Koskoca " HAYIR " Yazıyor!
-
Baya da orjinal yazılmış bayrakta gayet profesyonelce. Reklamcı işi gibi duruyor. Sanki parayla birileri yaptırtmış gibi.
-
çifçiler iki dönemdir kan ağlıyor.
bugün herkes bir baksın köylerinde akrabalarının durumlarına. 10 yıl öncesine ve sonrasına.
benim tanıdığım tüö çiftçiler 10 yıl öncesinde bolluk içeirisindelerdi. şuan baktığımda ise ne inekleri kalmış işletmelerinde nede ambarları dolu.
hatırlarım önceden mazotu bidon bidon alırdı çiftçim elinde para oldğunda ekim zamanı kullanmak için.
şuan bakıyorum çiftçi petrole hesap açtırmış ekin kalkımına kadar deftere yazdırıyor.
çifrçi şaşırmış durumda. ekin kalkınca gübre parasımı vericek petrolcüye mazot parasımı yada bankaya borçlarını mı ödeyecek. kendi yiyeceği ekmeği saymıyoruz daha...
Allah yardımcıları olsun. Bu ülke bir Tarım Ülkesidir. Dışarıdan bir bardak su bile almasak yüzyıllarca kendi kendimize bakabilicek durumdayken şuan kendimize bakamayacak duruma ve dışarıya bağlanmaya son süratle devam etmeye başladık.
Tarım bakanı hayvancılıkta büyük ilerleme yaptık dedi 1 ay öncesinde mecliste. Biri de dedi ki SANA SORMAZLARMI BUGÜN ETİ NEDEN DIŞARIDAN GETİRİYORSUN DİYE..
bu millet artık sorsun hesabını..
BAKIN ADAMLAR NASIL HESAP SORMA PEŞİNDE.... BİZ DE İCARAAT YOK LAF VAR. REFERANDUM YAKLAŞIYOR. BAKALIM BİZİM DE HESAP SORMAYA CESARETİMİZ NEKADAR
BAKIN ADAMLAR NASIL HESAP SORMA PEŞİNDE.... BİZ DE İCARAAT YOK LAF VAR. REFERANDUM YAKLAŞIYOR. BAKALIM BİZİM DE HESAP SORMAYA CESARETİMİZ NEKADAR
-
Adamın karnı tok gibi tarlayı bu hale getir(TİL)diğine göre
-
Hımm bende 4-5 kutu sprey boyayla dama mı yazsam acep.. google earthtan bulup resimlerini çekerim ... Helal olsun çifçiye..
-
Liverpool da açılan ülkü ocağından sonra MHP liler marsa da ülkü ocağı açmış anlaşılan :D
-
Sencer bunu yazdı:
-----------------------------
Banı göze alarak muhterem sayıya ulaşayım yine;
140'ın solunda 1 var,onu sildiniz.40 yapar.
niye banlanasınki hacı
26-6*3-20=40 yapar
kop amk :) -
beyler işaretler adslkfaskşf
-
Benim çiftçim kan ağlıyor isyan ediyor bu gidişata bizim müridlerde taşak kebabında hala.
Yok mu hiç çiftçi tanıdığınız bir sorun bakayım 8 yıl önce gübre ne kadardı buğday ne kadardı?
ben söyleyim gübre 250 bindi buğday 200 bindi mazot 1.2 tlydi
şimdi gübre 1 milyon buğday 450 bin mazot 3.5
matematiği olan hesaplasın bakim çifçinin anasının gözyaşının debisini.
-
çok emek wermiş belli helal olsun wala ,)
-
MuhammeT bunu yazdı:
çifçiler iki dönemdir kan ağlıyor.
bugün herkes bir baksın köylerinde akrabalarının durumlarına. 10 yıl öncesine ve sonrasına.
benim tanıdığım tüö çiftçiler 10 yıl öncesinde bolluk içeirisindelerdi. şuan baktığımda ise ne inekleri kalmış işletmelerinde nede ambarları dolu.
hatırlarım önceden mazotu bidon bidon alırdı çiftçim elinde para oldğunda ekim zamanı kullanmak için.
şuan bakıyorum çiftçi petrole hesap açtırmış ekin kalkımına kadar deftere yazdırıyor.
çifrçi şaşırmış durumda. ekin kalkınca gübre parasımı vericek petrolcüye mazot parasımı yada bankaya borçlarını mı ödeyecek. kendi yiyeceği ekmeği saymıyoruz daha...
Allah yardımcıları olsun. Bu ülke bir Tarım Ülkesidir. Dışarıdan bir bardak su bile almasak yüzyıllarca kendi kendimize bakabilicek durumdayken şuan kendimize bakamayacak duruma ve dışarıya bağlanmaya son süratle devam etmeye başladık.
Tarım bakanı hayvancılıkta büyük ilerleme yaptık dedi 1 ay öncesinde mecliste. Biri de dedi ki SANA SORMAZLARMI BUGÜN ETİ NEDEN DIŞARIDAN GETİRİYORSUN DİYE..
bu millet artık sorsun hesabını..
-----------------------------Sen referandumda akpye değil, anayasa değişikliğine oy vereceksin. Hatırlatayım dedim.