folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Tarlada Koskoca " HAYIR " Yazıyor!

Tarlada Koskoca " HAYIR " Yazıyor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

Baya da orjinal yazılmış bayrakta gayet profesyonelce. Reklamcı işi gibi duruyor. Sanki parayla birileri yaptırtmış gibi.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

çifçiler iki dönemdir kan ağlıyor.

bugün herkes bir baksın köylerinde akrabalarının durumlarına. 10 yıl öncesine ve sonrasına.

benim tanıdığım tüö çiftçiler 10 yıl öncesinde bolluk içeirisindelerdi. şuan baktığımda ise ne inekleri kalmış işletmelerinde nede ambarları dolu.

hatırlarım önceden mazotu bidon bidon alırdı çiftçim elinde para oldğunda ekim zamanı kullanmak için.

şuan bakıyorum çiftçi petrole hesap açtırmış ekin kalkımına kadar deftere yazdırıyor.

çifrçi şaşırmış durumda. ekin kalkınca gübre parasımı vericek petrolcüye mazot parasımı yada bankaya borçlarını mı ödeyecek.  kendi yiyeceği ekmeği saymıyoruz daha...

Allah yardımcıları olsun. Bu ülke bir Tarım Ülkesidir. Dışarıdan bir bardak su bile almasak yüzyıllarca kendi kendimize bakabilicek durumdayken şuan kendimize bakamayacak duruma ve dışarıya bağlanmaya son süratle devam etmeye başladık.

Tarım bakanı hayvancılıkta büyük ilerleme yaptık dedi 1 ay öncesinde mecliste. Biri de dedi ki SANA SORMAZLARMI BUGÜN ETİ NEDEN DIŞARIDAN GETİRİYORSUN DİYE..   

bu millet artık sorsun hesabını..

BAKIN ADAMLAR NASIL HESAP SORMA PEŞİNDE....     BİZ DE İCARAAT YOK LAF VAR. REFERANDUM YAKLAŞIYOR. BAKALIM BİZİM DE HESAP SORMAYA CESARETİMİZ NEKADAR

BAKIN ADAMLAR NASIL HESAP SORMA PEŞİNDE....     BİZ DE İCARAAT YOK LAF VAR. REFERANDUM YAKLAŞIYOR. BAKALIM BİZİM DE HESAP SORMAYA CESARETİMİZ NEKADAR

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Weldox
    Weldox's avatar
    Erkek

Adamın karnı tok gibi tarlayı bu hale getir(TİL)diğine göre

Yaptık bişiler.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hımm bende 4-5 kutu sprey boyayla dama mı yazsam acep.. google earthtan bulup resimlerini çekerim ... Helal olsun çifçiye..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Liverpool da açılan ülkü ocağından sonra MHP liler marsa da ülkü ocağı açmış anlaşılan :D

"bea"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek

Sencer bunu yazdı:
    -----------------------------

Banı göze alarak muhterem sayıya ulaşayım yine;
    140'ın solunda 1 var,onu sildiniz.40 yapar.

niye banlanasınki hacı

26-6*3-20=40 yapar

kop amk :)

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

beyler işaretler adslkfaskşf

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

Benim çiftçim kan ağlıyor isyan ediyor bu gidişata bizim müridlerde taşak kebabında hala.

Yok mu hiç çiftçi tanıdığınız bir sorun bakayım 8 yıl önce gübre ne kadardı buğday ne kadardı?

ben söyleyim gübre 250 bindi buğday 200 bindi mazot 1.2 tlydi

şimdi gübre 1 milyon buğday 450 bin mazot 3.5 

matematiği olan hesaplasın bakim çifçinin anasının gözyaşının debisini.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

çok emek wermiş belli helal olsun wala ,)

dewdim dewrildim geldim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

MuhammeT bunu yazdı:

çifçiler iki dönemdir kan ağlıyor.

bugün herkes bir baksın köylerinde akrabalarının durumlarına. 10 yıl öncesine ve sonrasına.

benim tanıdığım tüö çiftçiler 10 yıl öncesinde bolluk içeirisindelerdi. şuan baktığımda ise ne inekleri kalmış işletmelerinde nede ambarları dolu.

hatırlarım önceden mazotu bidon bidon alırdı çiftçim elinde para oldğunda ekim zamanı kullanmak için.

şuan bakıyorum çiftçi petrole hesap açtırmış ekin kalkımına kadar deftere yazdırıyor.

çifrçi şaşırmış durumda. ekin kalkınca gübre parasımı vericek petrolcüye mazot parasımı yada bankaya borçlarını mı ödeyecek.  kendi yiyeceği ekmeği saymıyoruz daha...

Allah yardımcıları olsun. Bu ülke bir Tarım Ülkesidir. Dışarıdan bir bardak su bile almasak yüzyıllarca kendi kendimize bakabilicek durumdayken şuan kendimize bakamayacak duruma ve dışarıya bağlanmaya son süratle devam etmeye başladık.

Tarım bakanı hayvancılıkta büyük ilerleme yaptık dedi 1 ay öncesinde mecliste. Biri de dedi ki SANA SORMAZLARMI BUGÜN ETİ NEDEN DIŞARIDAN GETİRİYORSUN DİYE..   

bu millet artık sorsun hesabını..

Sen referandumda akpye değil, anayasa değişikliğine oy vereceksin. Hatırlatayım dedim.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
Toplam Hit: 5762 Toplam Mesaj: 36