Tavan Ses Yalıtımı
-
üst komşu katili olmaktan başka yöntemler arıyorum. üstümüzde 2 piç var. 2 senedir azımıza sıçıyor o.çocukları.
10123123 kere çıktı uyardık anlatamadık duvarları yumrukladık, diğer komşulardan çekinir olduk. kodumun tokisi maldan çalabildiğini çalmış amk.
piçler evin bi yanında diğer yanına koşup duruyor. bide büyüdükçe daha çok ses çıkmaya başladı.
bide yetmezmiş gibi bi piç daha geliyor.
daha önce yaptıran, yapan, varmıdır aramızda. tavan ses yalıtımı yaptırmak geldi aklıma ama nedir nasıl yapılır hiç bir bilgim yok. kaça patlar filan hiç bi fikrim yok.
not. şehir ankara
-
normalde bu fayansların altına döşenen bi zikim var o iş görüyor ama onu da üst kattaki dangozun yaptırması lazım. senin yaptırman %20 engeller mi bilmiyorum.
-
üsttekilerde baya papazız. onlara yaptırtmamız imkansız. bizim tavandan kesemezmiyiz sesi :/
-
Hocam yukardaki 2 peach çocuk mu büyük mü nasıl uyarıdan anlamıyor ki.
-
Kendin yap dostum.yumurta kolilerini slikonla yap istifa bilirsin ama cikardiginda tavanda hoş bi görüntü olmaz.normalde iç yalitim olarak kullaniliyo ama birkaç yerde diş yalitim olarak ta gördüm.
-
biri 3-4 biri 5 yaşında sanırım. şimdi bi tane daha geliyor :/
hayır bunların gürültüsü neyse yine bide misafirlerinin çocukları geliyor. gece 12 ye kadar koşturmacalar filan. :/
katil olmakla olmamak işte tüm mesele bu :|
-
madem papaz olmuşun gece 1-2 kere polis gönder yukarda adam karıyı gırtlaklıyor diye. Polis telsiz sesleri eşliğinde apartman kapılarını çaldığında bütün huzurları kaçar seninde kısmen işine yarar bu durum.
-
Hic mi cocuk olmadin hocam. Ben kucukken eve cikan alt komsu vardi biz susardik tabii simdi buyudum ust komsunun cocuklari evin altini ustune ceviriyor bazen. Bir kerede cikmadim birakiyorum gonlunce eglensinler. Nede olsa apartmandan baska alanlari cok ordadami engelleyelim ? Birde komsunun yeni cocugu olacak sanirim. Ona kufretmissin yakismamis.
-
zeybekustasi bunu yazdıHic mi cocuk olmadin hocam. Ben kucukken eve cikan alt komsu vardi biz susardik tabii simdi buyudum ust komsunun cocuklari evin altini ustune ceviriyor bazen. Bir kerede cikmadim birakiyorum gonlunce eglensinler. Nede olsa apartmandan baska alanlari cok ordadami engelleyelim ? Birde komsunun yeni cocugu olacak sanirim. Ona kufretmissin yakismamis.
muhtemelen bakış açın değişmiyecek hocam ama inan ilk başta bende böyle düşünüyordum. ama emin ol insanı çıldırtıyorlar.
annem hastalandı, erkenden yatıyor, tansiyon yüksek, gece 12 ye kadar koşturulur mu ?
koltuktan yere zıplanır mı ? gündüzde yapıyorlar ama gündüz evin sesinden pek dikkat çekmiyor, ama akşam 8 den sonra özellikle akşam sessizliği çökünce inan çok rahatsız ediyor.
hayır bu 1-2 günlük değil 2 seneden fazladır böyle.
babam erkenden kalkıp işe gidiyor, akşam erken yatıyor, uyuyamıyor. insan değiller laf anlatamıyoruz.
-
Tabi biraz ses olur, ama bunu senin degil onlarin ailelerinin dert etmesi lazim. Toplum icinde yasamayi bilmek bu yuzden onemli. Kendine verdigin onem kadar cevreyede onem veresin ki bu sistem yurusun. Kardesim elinde sopa tava vurma asagidan bagirma komsulugunu ilerlet zamanla ailesi empati yapmayi ogrenecektir
-
Iruretta bunu yazdı
Tabi biraz ses olur, ama bunu senin degil onlarin ailelerinin dert etmesi lazim. Toplum icinde yasamayi bilmek bu yuzden onemli. Kendine verdigin onem kadar cevreyede onem veresin ki bu sistem yurusun. Kardesim elinde sopa tava vurma asagidan bagirma komsulugunu ilerlet zamanla ailesi empati yapmayi ogrenecektir
ilk denediğimiz yöntemdi tabiki, sonuç başarısız.
edit. konudada dediğim gibi kaç kere yukarı çıkıp uyardık. sayısını unutmuşumdur. az uz bi süre değil 2 sene civarında oldu.
not. bugün öğlen koşturmalar başladı, saat şuan 22:26, tepemizde koşturuyorlar.
FOXXLY tarafından 07/Ara/13 22:27 tarihinde düzenlenmiştir