Tavsiye Edilecek Ecnebi Diziler
-
fringe fringe sadece 3.sezonu için bile izlersin:D
-
hep aynı diziler dönücektir muhtemelen :D
heroes vardı, onu çok sevmiştim şahsen prison breakle beraber izlediydim.
leverage vardı, burda yazılan diziler gibi süper değil ama çerezlik olarak güzeldir. orjinal hali için bknz; hustle. o da güzel dizidir. hırsız tayfayı anlatırlar.
hapishane olaraktan Oz var idi ben ortakuldayken.
bi duble de walking dead at sen..
avatar serisini izleyebilirsin, ardındanda legend of korra yı izlersin.
merlin i izledm son sezonu hariç, saçmalamakla güzel dizi yapmak arasında baya gidip geliyolar ama gayet izlenebilir seviyede :)genelde yazılan dizilerden farklı olaraktan Rome var, roma döneminde geçiyo öle sırf aşk sevişmeli sokuşmalı dizilerden değil, ben deli gibi izlediydim valla.. 2 sezoncuk :D
haa bide bunlarınhepsinden daha bilim kurgu olan kurtlar vadisi, tek türkiye vs gibi dizilerde var :D heleki k.vadisi.. bölüm başına 80-90 dk dan 72 sezon, 15 yılda bitirirsin baya oyalar işte :D
-
Hiç izlemediysen Lost , sonra The vampires Diaries, Fringe , Arrow
-
MaviGozluDev bunu yazdı
hep aynı diziler dönücektir muhtemelen :D
heroes vardı, onu çok sevmiştim şahsen prison breakle beraber izlediydim.
leverage vardı, burda yazılan diziler gibi süper değil ama çerezlik olarak güzeldir. orjinal hali için bknz; hustle. o da güzel dizidir. hırsız tayfayı anlatırlar.
hapishane olaraktan Oz var idi ben ortakuldayken.
bi duble de walking dead at sen..
avatar serisini izleyebilirsin, ardındanda legend of korra yı izlersin.
merlin i izledm son sezonu hariç, saçmalamakla güzel dizi yapmak arasında baya gidip geliyolar ama gayet izlenebilir seviyede :)genelde yazılan dizilerden farklı olaraktan Rome var, roma döneminde geçiyo öle sırf aşk sevişmeli sokuşmalı dizilerden değil, ben deli gibi izlediydim valla.. 2 sezoncuk :D
haa bide bunlarınhepsinden daha bilim kurgu olan kurtlar vadisi, tek türkiye vs gibi dizilerde var :D heleki k.vadisi.. bölüm başına 80-90 dk dan 72 sezon, 15 yılda bitirirsin baya oyalar işte :D
Fringe tıkladim bakalim Diger tüm dizileride not ettim. Kurtlar Vadisi Deme allah askina. Hepinize bir kez daha tesekkür ediyorum.
-
Prison break tarzı seviyorsan Oz
Walking dead
-
Arrow
Supernatural
Chuck
Eureka
Lost
Stargate Serisi
Merlin
Doctor Who
Legen Of Seeker
Terra Nova
Kyle XY
Nikita
Revolution
Heroes
How I Meet Your Mother
Bing Bang Theory
Torcwood
Dexter
Breaking Bad
daha bi ton sayarımda bunlar en sevdiklerim :D
TBT tarafından 24/Ara/12 16:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Vallahi Tekrar Tekrar Diyorum Sinema Dünyasina Bi
BREAKİNG BAD daha gelirmi. Olsada bir daha izlesek. -
House M.D.
-
Girip dizimagden bakcan hocam. Zaten ordakilerin haricinde film tavsiye edende çıkmaz heralde.
-
ulan prison break 17 bölüm birden izlemiştim bi paket sigara bitmişti way ağ.