Tavsiye Ediyorum 10 Numara Film!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

cizik

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

bakalım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

filmi elinde olan varsa paylaşırsa indirelim

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

Hep işteylen böyle şeyler paylaşıyorsunuz :) Neyse yarın pazar keyfi yaparken izleyim.

Zehirrr . . .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Baba aynen şöyle güzel filmleri ama herkesin bildiği değil zaten izledik tüm beğinilen klasikleşmiş diyebilceğimiz filmleri yani ne zmn film sorsak hemen fight club diye yapıştırılan filmleri demiyorum anlatabildim umarım :D Kaliteli ama belki 10 kişiden 6 sının bildiği filmleri ne bileyim o tarz filmleri söyleseniz güzel olur anlatabildim umarım.

Buda indirmek isteyenlere filmin torreni zamundadan :  http://www.dosya.tc/server17/QiKPEf/re-Larigot.FRENCH.DVDRip.XViD-DVDFR.torrent.html

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

spoiler yapmayın!!

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalenes
    kartalenes's avatar
    Erkek

http://kat.ph/micmacs-a-tire-larigot-french-dvdrip-xvid-dvdfr-t4006070.html Burdan indirebilirsiniz..

Olduğu kadar , Olmadığı kader ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vesrella
    Vesrella's avatar
    Erkek

bu lafların üzerine mecbur izliycez artık :D

Yoldaşlar, ölürsem o günden önce yani, - öyle gibi de görünüyor - Anadolu'da bir köy mezarlığına gömün beni ve de uyarına gelirse, tepemde bir de çınar olursa taş maş da istemez hani...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

hadi bakalim cizzzzzz

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:
    -----------------------------

spoiler yapmayın!!

-----------------------------

hoca kim spoiler yapıyor Allah aşkına :S

Bu arada bazı arkadaşlar biraz da anlataydın demişler. Birisi amelia tarzı demiş..

=> Filmde aşk meşk yok Daha çok aksiyon komedi macera vs. film, babasını askerdeyken yitiren ve gene şans eseri bir kurşunla beyninden vurulan birinin hikayesini ve öcünü nasıl aldığını anlatıyor.

çok deli planlar kuruyorlar. başından sonuna kadar ağzınız açık hafif gülümser vaziyette izleyeceksiziniz..

Toplam Hit: 7404 Toplam Mesaj: 53