Tayvan Televizyonunun Gezi Parkı Olaylarına 3D Yaklaşımı
-
bir şey daha, şu taksime cami dedikleri olay :) ulan bölgedeki insanın taksime kadar yürüme şansı mı var, yok, şişliden taksime kadar küçük onlarca cami var fakat hepsi küçük olduğu için yetersiz, bunlar büyümek ve katını artırmak istiyor fakat izin çıkmıyor, en güzel örneği meşrutiyet camii, bu cami 3 kere büyütülme talebi verdi kimse bir tarafına takmadı. vatandaş kalkıp 3km yürüyüp de camiye mi gidecek?
büyütün mevcut camileri, etfal hastanesinin yerine avm yapmayın da bir kısmını cami yapın, nedir bu onu yıkacaz yerine cami yapıcaz bunu yıkacaz yerine kışla yapacaz muhabbeti! neyin sidik yarışı bu.
Devasa etfal hastanesini kaldırıyorsun ciddi derecede büyük bir yapı, arsayı ikiye böl veya yapıyı üst ve alt diye ikiye böl yap yapacağını neden kasıyorsun bu kadar... hani alan yok deseler o da yalan mesele halkın ihtiyacını karşılamak değil gövde gösterisi yapmak şov yapmak. Mecidiyeköyde Bulgar konsolosluğuna devletin verdiği bir arsa var motor meslek lisesi arsası, oraya cami yapılamaz mıydı! Elbette yapılırdı ve çok da işlevsel olurdu çünkü Şişli Cami yeterli gelmiyor.
İhtiyaca her zaman desteğimizi veririz, ama senin niyetin şov yapmak, tahrik etmek, ezmek, dikte etmek olduğunda sinirimiz boğazımıza çıkıyor ananı avradını soyunu sopunu moduna geçiyoruz. Hele bir de bizim vergimizi çarçur ettiğinde :s neyse...
-
Resmen bayıldım. Böyle hık demiş burnundan düşmüş, on numara.
-
slmarlq bunu yazdı
Paylaşıldımı Bilmiyorum Ama Aranızda Bu Projeyi Beğenmeyen Var Mı ?
Var birader. Medeniyet biryerleri betonla kaplamak değildir. İstanbulda rezidans ve avm eksiğimi var?
İstanbulda betonla kaplı hangi park bu kadar sakin ve tenha. Video da tenha gösterilmiş ama gerçekte insanların yürüyüp gideceği biryer olacak.
Şu anda kamu mülkü olan birçok yer şahıs mülküne geçecek (rezidans) yada şahıslara kiralanacak(avm,şehir müzesi vb.) bu mu güzel?
-
doğruları anlatmışlar ama bence fazla takmaya gerek yok kanala bakarsanız biraz her şeyi eleştiren bir kanal gibi duruyor.
-
Bu videodaki helikopterdeki adamın tişortünde niye tahribat simgesi vardı?
edit: yanlış görmüşüm
theagartaman tarafından 06/Haz/13 23:20 tarihinde düzenlenmiştir -
theagartaman bunu yazdıBu videodaki helikopterdeki adamın tişortünde niye tahribat simgesi vardı?
anarşi simgesi değilmi o
-
slmarlq bunu yazdı
Paylaşıldımı Bilmiyorum Ama Aranızda Bu Projeyi Beğenmeyen Var Mı ?
amk renderi samsung s3 lemi almışlar
sorsan 10larca milyon dolarlık proje
animasyona bak :|
-
doğum sahnesinde sıçtım altıma
-
Ben dyorum projeyi bana bıraksalar , hem yeşilciler hem kapitalistler rahat edecek.
-
Harbi süper olmuş cuk oturtmuşlar