TBT Istanbul - Bulusmasi
-
gelmek isterim ama z.burnu biraz uzak kalıo :D
-
excacım cek ordan bi IRF ibnesi :D oda gelio ikna ettim :D
-
gelsemmi gelmesemmi mesai kilitlediler... 2,30 da çıksam olabilir. belli değil
-
düğüne denk geldi gene gelemiyom
-
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Durqrimast bunu yazdı:
gelip hesabi exca ya kitlicem
siee bi kerem 14 ytlm + 4,6o ytllik Akßil im var:P Allahtan Underzero amcamız var :P O bizi çeker sanırsam yürüyen Kredi kartı :|-----------------------------
yparmği yapar under amca bize kıyak ama :D sanmiyorum walla o kadark isi kaldirirmi acep ? batircazmi lan adami
-----------------------------Amca ne yaw :D gencecik fidanı 60 yaşında ettiniz :D .. Banada akpil lazımya basıversene fazladan benim yerimede :D
-
o bi kere olur
ulen gecen sefer gelip bi su ictim kac liraya patladi. 1ytl atan kacti 1 ytl atan kacti. adam tahribat.com geldi para vermeden gitmediler demesin diye odedim,
bu defa hesabinizi kitabinizi iyi yapin. yoksa birakiriz 3-5 kisiyi bulasik-paspas islerini yapar
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------o bi kere olur
ulen gecen sefer gelip bi su ictim kac liraya patladi. 1ytl atan kacti 1 ytl atan kacti. adam tahribat.com geldi para vermeden gitmediler demesin diye odedim,
bu defa hesabinizi kitabinizi iyi yapin. yoksa birakiriz 3-5 kisiyi bulasik-paspas islerini yapar
-----------------------------Sen onu bunu bırakda bu seferde çikolatamı getirme seni harcarım :P
Buluşma 11 de olsa daha çok kalırdım. MAlum çalışıyorum :(
-
emir senin cikolatayi su an yiyorum, unutmazsam yarin getiririm.
eti marka olmasinin bi sakincasi yok dimi :)
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------emir senin cikolatayi su an yiyorum, unutmazsam yarin getiririm.
eti marka olmasinin bi sakincasi yok dimi :)
-----------------------------Bundan istiyorum ama
-
pff o zmn tüketici kredisi çekicem :/