TBT İstanbul Bulu$Ması (09.09.2007)
-
ben makine ile gelmedim resim cekmedim
ne resmi koyayim ?
-
under abüyle olan resimlerin geneli kaanabak ta onlar gelecek bi ara :D o diilde emirreis :/ nieyse up yapmıorum fotoları dio üeee
-
andır amca kusura kalma :D yanlış oldu kaan çekmişdi dime :D
kanabak duymaz bizi dersi vardı bu gün :D
zaten pc yok onda :D
-
baktım under abi hafif kilo almış. bi iyiliğimiz dokunsun dedim yürüdü artık o da sağlıklı bir türk erkeği :)
abi bn sana rıhtımdaki simit sarayı demiştim sn yannış anlamışsın neyse ya kader kısmet bu işler, nasip :)
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
emirreis ile tanismis oldum, codemasterla tanismis oldum, gambler ile onca zaman konustuk tanismis oldum (adam tas firin erkegi hipne diyen kendine baksin), azrail baba baskoseye oturmustu baba gibi yakisir, nurky cd-dvd istemedi hastaydi galiba :)
-----------------------------Abi o telefondaki bendim, sen kimdi lan o beni dolaştıran deyince söyleyemedim =)
-
tikky e hayir, fistan a hayir
(sac seklinin resmini koysana)
-
Abi şaka makada gambler bi ara cinsiyetine TOP yazmıştı harbiden topmuş :|
Kafasını kestim erkekmi bayanmı belli deil aq bu nası pozdur karpuz gögüsler kılsız vücut felan
-
10ur bunu yazdı:
-----------------------------Abi şaka makada gambler bi ara cinsiyetine TOP yazmıştı harbiden topmuş :|
Kafasını kestim erkekmi bayanmı belli deil aq bu nası pozdur karpuz gögüsler kılsız vücut felan
-----------------------------hassitr o ne lan :|
-
olum onur gamblerin o resmini nerden editledin lan:D ayrıca ünlü bi mankenmişte gögüs dekoltesi vermiş havası olmuş resimde:D
-
ehehehehe ulan acaip süper cıkmıs göğüslerim :D
neyse olayın acıklaması =)
acıklama : gömlek yukarı toplandıgı için öle cıktı lan öle bişi yok zükerim :D
gören gördü =) neyse biz alısıgız bunlara
bu arada 10ur ilgi duyuyosan götüreyim tro ya seni =)