TBT İstanbul İftar Bulu$Ması (Buluşma Resimleri İçeride)
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
Triumph bunu yazdı:
nolmuş yani b.çekmece'deysen.katılan herkes eminönün'den değil.herkes istanbul'un farklı semtlerinde.bahaneye bak:)
gelmek hakkaten ısterdım ama bir ton ısım war pc temızlencek pantolon terziye verılecek tras olunacak :S yani arklar dun geldım b.esirden az bucuk hasret gidek derken koskoca gun gecer yani :S :S cok zor arklar
ya gelme a.q ısrar eden yok -
rEfLeX bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
Triumph bunu yazdı:
nolmuş yani b.çekmece'deysen.katılan herkes eminönün'den değil.herkes istanbul'un farklı semtlerinde.bahaneye bak:)
gelmek hakkaten ısterdım ama bir ton ısım war pc temızlencek pantolon terziye verılecek tras olunacak :S yani arklar dun geldım b.esirden az bucuk hasret gidek derken koskoca gun gecer yani :S :S cok zor arklar
ya gelme a.q ısrar eden yok
hocam ayıp ama :D::D:D:D pazartesi okul war :D bugun hazırlıklar :D -
HeadBanger bunu yazdı:
rEfLeX bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
ya gelme a.q ısrar eden yok
hocam ayıp ama :D::D:D:D pazartesi okul war :D bugun hazırlıklar :D
bak gördüğün gibi gözüme batıyorsun nereye baksam saçma saçma cevaplar yazıyon gözüme batma bide ayıp burda olmaz -
aq keske bende gelebilsem ya :( once istanbul bulusması sora bursa bulusması, cebimde bi kac kurus var suan :D
-
CodeMaster bunu yazdı:
aq keske bende gelebilsem ya :( once istanbul bulusması sora bursa bulusması, cebimde bi kac kurus var suan :D
aga gel çadırda yeriz yemek olmadı ben sana yarım ekmek ısmarlarım :Pbu arada azrail_baba nın işi varmış gelemiyormuş ilk goll geldi :))
-
Konuya" yaa $öle olmasaydı gelirdimdi falan zaman yapın gelirim" yazıcak varsa hiç yazmasın bo$una..!
zaten kimse gelmicak gibiye görünüo ak xD neyse az ki$i daha iyi olur ja .
-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------Konuya" yaa $öle olmasaydı gelirdimdi falan zaman yapın gelirim" yazıcak varsa hiç yazmasın bo$una..!
zaten kimse gelmicak gibiye görünüo ak xD neyse az ki$i daha iyi olur ja .
-----------------------------Exa ben geliyom lan, sözünü unutma :)
-
yemegi parayla yicek olursak a.q bana sigara parası kalmıyo ona göre ya sigaramı cekersinizi yada cadırda yeriz : ) bide 1 gün önceden mi söylenir a.q şans eseri tgbt tshirtiyle dısarı cıkmıstım a.q neyse hazır tshirti de giymişken geleyim bari a.q
-
Batırcaksınız beni aQ ya Tamam senn sigaranıda ben amkıorum :| Ba$ka gelen varmı lan ? bi yarım saate kadar biz reflex yaf$aayla çıkıcaz :A
-
gelicem diyipte gelmeyenin amk şimdiden :D