TBT Olarak IQ Testi Yapalım.
-
oha konunun kendisi bildiğin iq testi olmuş lan :D
-
mettoman bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
hay amk konuyu geç gördüm 10tl ile ilgili yapacak espri kalmamış :(
Zengin adam salak mı olcak illaki amma sorun ettiniz ya vardır parası verir abi adam zaten yanlışlarıma bakıyım diye vermiş kimsede karışamazda lafta edemez birinin harcamalarına aşın abi biraz alt tarafı 10tl yaya hocam on lira evet para değil hAtta 100 tl vererek daha salak işler yapmışımdır ve arkadaş ortamında bu gündeme gelince güleriz ben de katılırım yani geyik yapmıyak ne yapak :) yanlış anlaşılmasın sadece taşak geçiyorum karşı tarafa "sen geri zekalısın" diyor gibi anlaşılmasın.
ayrııca 10tl böyle bir tecrübe için fazla bir rakam değil sonuçta tecrübe yediğin kazıkların toplamıdır :)
-
:) yapmayın müridler !
adamların günlerce uğraşıp test ettikleri kony siz 33 sorudamı IQ ölçüldüğünü sandınız ?
Yüksek diyince mürid gaza gelmiş reklam etmiş :D
Şunları bir inceleyin ;
Koreli fizikçi Kim Ung-yong / 210
İngiliz fizikçi Isaac Newton / 190
Fransız yazar ve filozof Voltaire / 190
Rus Dünya Satranç Şampiyonu Garry Kasparov / 190
İtalyan bilimadamı ve sanatçı Leonardo Da Vinci / 180
Alman müzisyen Johann Wolfgang von Goethe / 179
Alman teolog Martin Luther / 170
İtalyan astronom Galileo Galilei / 165
Alman müzisyen Ludwig van Beethoven / 165
Alman fizikçi Albert Einstein / 160
İngiliz fizikçi Stephen W. Hawking / 160
Amerikalı aktris Sharon Stone / 154
İngiliz doğa tarihçisi Charles Darwin / 153
müridin biride 169 çıkarmış :D neden Albert Einstein gibi değilsin demezlermi adama :D
10 tl veren egomanyak müride sevgiler saygılar :D -
network bunu yazdı
:) yapmayın müridler !
adamların günlerce uğraşıp test ettikleri kony siz 33 sorudamı IQ ölçüldüğünü sandınız ?
Yüksek diyince mürid gaza gelmiş reklam etmiş :D
Şunları bir inceleyin ;
Koreli fizikçi Kim Ung-yong / 210
İngiliz fizikçi Isaac Newton / 190
Fransız yazar ve filozof Voltaire / 190
Rus Dünya Satranç Şampiyonu Garry Kasparov / 190
İtalyan bilimadamı ve sanatçı Leonardo Da Vinci / 180
Alman müzisyen Johann Wolfgang von Goethe / 179
Alman teolog Martin Luther / 170
İtalyan astronom Galileo Galilei / 165
Alman müzisyen Ludwig van Beethoven / 165
Alman fizikçi Albert Einstein / 160
İngiliz fizikçi Stephen W. Hawking / 160
Amerikalı aktris Sharon Stone / 154
İngiliz doğa tarihçisi Charles Darwin / 153
müridin biride 169 çıkarmış :D neden Albert Einstein gibi değilsin demezlermi adama :D
10 tl veren egomanyak müride sevgiler saygılar :Dbende fizikçiyim amk :D einstein gibiyim
-
Ya abi senin gibi biri atlar diye yukarıya yazdım bak; http://www.tahribat.com/Forum-Tbt-Olarak-Iq-Testi-Yapalim-178796/7/#2155971
Newton, Da Vinci falan iq testine mi girmiş yani? Darwin falan? Lütfen...
Hangi iq testi? Hangi skala? Hangi koşullar?Belki Einstein bu testi yapsa 300 puan alacak, bu durumda hala mı "yapmayın müritler" diyeceksin?
krypt tarafından 24/May/13 17:17 tarihinde düzenlenmiştir -
mataramasuko bunu yazdımettoman bunu yazdı
mataramasuko bunu yazdı
hay amk konuyu geç gördüm 10tl ile ilgili yapacak espri kalmamış :(
Zengin adam salak mı olcak illaki amma sorun ettiniz ya vardır parası verir abi adam zaten yanlışlarıma bakıyım diye vermiş kimsede karışamazda lafta edemez birinin harcamalarına aşın abi biraz alt tarafı 10tl ya
ya hocam on lira evet para değil hAtta 100 tl vererek daha salak işler yapmışımdır ve arkadaş ortamında bu gündeme gelince güleriz ben de katılırım yani geyik yapmıyak ne yapak :) yanlış anlaşılmasın sadece taşak geçiyorum karşı tarafa "sen geri zekalısın" diyor gibi anlaşılmasın.
ayrııca 10tl böyle bir tecrübe için fazla bir rakam değil sonuçta tecrübe yediğin kazıkların toplamıdır :)
Sözüm sana değildi alıntıyı yanlış yaptım galiba :D -
metalkolik bunu yazdı
noldu la ne yaranız var zorunuzamı gitti
http://i.imgur.com/b4nWADY.jpg
sen aramizda en dusuk degil geri zekali olarak kaliyorsun.
ps; boyle sikimsonik bir seye 10 tl verdigini gururla soyleyerek bana kalirsa ortalama altinda zekaya sahip olman gerekir. ben hem adamin 10 tl sini alip sikecegim hemde sen gerizekalisin bu sikimsonik seye 10 tl verdin diyerek yuzune vurmam ki gidip sagda solda reklamimi yapsin.
-
blackhammer bunu yazdımetalkolik bunu yazdı
ps; boyle sikimsonik bir seye 10 tl verdigini gururla soyleyerek bana kalirsa ortalama altinda zekaya sahip olman gerekir. ben hem adamin 10 tl sini alip sikecegim hemde sen gerizekalisin bu sikimsonik seye 10 tl verdin diyerek yuzune vurmam ki gidip sagda solda reklamimi yapsin.
gururla ? :)
hocam postların altına 'niyet oku' butonu eklendi de bizim mi haberimiz yok?
-
sizin beyninizi siyaset sikmiş.
-
blackhammer bunu yazdımetalkolik bunu yazdı
lan a.q öküzü hangi postumda gururla soledimi anladın.
metalkolik tarafından 24/May/13 18:24 tarihinde düzenlenmiştir