TBT Profil Üstü Yazısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

sende beyin kanaması geçir gel, ölme ama sanada yazsınlaaar (((:

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

underzero badelediği müritlere veriyor o nick altı yazısını :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

kalp gözün açık olması lazım.

şeyh rüyasında görüp terliyor. sabahla ilgili kişiye veriyor ünvanı

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Aress bunu yazdı
    DeepiMpaCt bunu yazdı
    Aress bunu yazdı

Şeyh bana dedi ki, Mert'cim sitenin yönetimi sende olsun dedi. Hatta istemediğin mod varsa siktir et gitsin dedi.

Yersen. :)

Şeyh uçmaz, mürid uçurur..

:) Geçen yine villada toplandık kopuyoruz yine, suya Su kattı Rakı oldu,  o an anladım kudretini. 

^^D`

~@~

@Do_Som, @ZAlimAdam, ^^De`.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

Benim mail vardi duruyor mu acep nerden deniyoz

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek
    DeepiMpaCt bunu yazdı

Bazı müritlerin postbitinin tepesinde ünvan yazıyor bunlar nasıl alınıyor? :)

Bir yılbaşı gecesi, saat 00:00 da sizler alemlere akarken burada olanlara hediye ettiler :D

evsiz tarafından 11/Nis/20 18:07 tarihinde düzenlenmiştir

Bazı İnsanLar AnıLarıyLa AnıLıR Bazı İnsanLar AnaLarıyLa...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    evsiz bunu yazdı
    DeepiMpaCt bunu yazdı

Bir yılbaşı gecesi, saat 00:00 da sizler alemlere akarken burada olanlara hediye ettiler :D

Ben burdaydım ama kimse görmedi beni :(

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Aress bunu yazdı
    evsiz bunu yazdı
    DeepiMpaCt bunu yazdı

sen konuyu görmemişsin, yada konudaki görevi anlamamışsın, yada senin mesajın id'si tek veya çift gelmiştir. 

Tüm bunların haricinde, bi'kaç kişiye , bence kuraldan yoksun Nik6 vermiş, yada -ler. ^^D`  bi önemi yok ama ^^`. Çok İstikrar'lı, bunlardan 1'i. 

RitmFarbRacourci tarafından 11/Nis/20 18:49 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cihan
    Cihan's avatar
    Erkek

Bende istiyorum.

wordpress & sözlük
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    Aress bunu yazdı
    evsiz bunu yazdı
    DeepiMpaCt bunu yazdı

sen konuyu görmemişsin, yada konudaki görevi anlamamışsın, yada senin mesajın id'si tek veya çift gelmiştir. 

Tüm bunların haricinde, bi'kaç kişiye , bence kuraldan yoksun Nik6 vermiş, yada -ler. ^^D`  bi önemi yok ama ^^`. Çok İstikrar'lı, bunlardan 1'i. 

Hocam sen tuşlu telefonmu kullanıyorsun :) gerçekten çok merak ediyorum, neden böyle simgeler yazıyorsun. Kızmak değil merak ediyorum. :)

Toplam Hit: 37342 Toplam Mesaj: 112
postbit