TBT Yazin Nelerle Uğraşıyor?
-
Etrafi ormanlarla cevrili bir vadide tek basima kaliyorum sabah kahvaltimi yaptiktan sonra temiz havada spor yapiyorum bisiklet turlari yapiyorum tarla bahce isleriyle ugrasiyorum dereden alabalik tutabilirsem mangal ziyafeti veriyorum sinavlara hazirlaniyoru hergun ayni...
-
Kışın = uyku bilgisayar = gece hayatı
yazın = uyku bilgisayar = gece hayatı :)) kışn bi bok yapmıodum ki yazın bi bok yapsam :)))
-
Antalyadayım kaliteli bir otelde Masörlük yapıyorum,
olgalara natashalara birnevi rus hatunlara masaj yapmaktayım.
Tacizlerine uğruyorum -şaka değil- çıplak vücuttan soğudum.
2 Milyar ile 4 milyar arası maaşım var. Bi tane motor aldım onla takılmaktayım.
2-3 ay sonra allah izin verirse Beyaz rusya - minsk yada Rusya - vladimir kentlerinden birinde üniversitede rusçayı
sökmeye çalışicam. -
ingilizce kursu + aldığım websitesi işleri
-
calismaya devam. non stop hemde. :)
insalalh seneye bu zamanlarda almanya da ki 6.ayımı tamamlayıp testdaf zımbırtılarını atlatıp, interrail bileti bakıyor olacagim.
-
ulan memleketteki en boş en gereksız adam ben mıyım be utandım kendımden yarından tezi yok kendıme bi uğraş bulayım bari :D
-
diz kapaklarım ağrıyana kadar pc başındayım öğlen 12-1 den ertesi sabah 3-4 e kadar :|
-
her türlü boş işle
-
bol miktarda ygs için soru çözemyi boş zamanlarımda php+jQuery kasmayı planlıyorum
-
geççen sene gibi uzun bir yaz okulu ardından da 20 iş günü bir staşla bu yazı kapatmayı düşünüyorum mecburen...
Bu arada da web tasarımını öğreniyorum... vakit bulursak belki dine de biraz zaman ayırırız malum önümüz ramazan....