folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tecil Tarihleri Değişti Mi?

Tecil Tarihleri Değişti Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuZeTaR
    KuZeTaR's avatar
    Erkek

Tecil tarihlerinde bi değişme yok. Bu sene mezun oldum, 2 hafta önce tecil yaptırdım, 13.07.2016 mezunuyum, doğal olarak 13.07.2018'e attı. Şu an kontrol ettim aynı şekilde görünüyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Sanırım bu askerlik durumu ''sandığın kadar kötü, korkulacak bir şey değil hocam...'' denemeyecek tek durum.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Ekim ayında tecil ettirince askeriyenin verdiği kağıtta haziran 2018 yazıyordu şimdi edevlette nisan 2018 yazıyor. Resmi mezuniyetim de nisan zaten ama askeriye neden haziran verdi anlamadım.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Oha benim 2019'du şimdi baktım Şubat 2017 yazıyor.. Yarın bi şubeye uğrayalım..

Kendine İyi Bak ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

bunlar kafalarina gore mi iş yapıyorlar, yoksa bilmedigimiz duymadigimiz el altından yapılma yeni kanunların eseri mi bu durumlar?

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

öğrenci olup da tecili düşenler için ekşisözlükten alıntıladığım yazı:

bir çok kişinin başına gelen durumdur. sebebi ise öğrenci olanların tecilini okul yapar, öğrenciliğin bittiyse tecilin düşer. diyelim 2013 yılında üniversiteye giriş yaptın 4 tecil yapar otomatik. kaç yıl okuduğunun önemi yok bu tecil yapılır. öğrenciliğin erken biterse, kayıt sildirirsen, dondurursan, kayıt yenilemezsen sen artık öğrenci değilsindir, bu noktadan sonra okulun tecili de düşer.

bu sene mezun oldum ve 2018'in sonuna kadar tecili olan arkadaşlarımın, tecili 2017 şubat ayına çekildi. yani ortada bir sorun yok askerlik şubesine giderseniz çok kolay tecil ettirebilirsiniz.

benim de 2019 yılbaşına kadar tecilliydi. dün baktığımda tecilim düşmüştü

bu sabah gidip tecil yaptırdım. tekrar 2019 yılbaşına kadar tecillendi

diplomanızın aslı ve 2 fotokopisiyle gitmeniz yetiyor

edevletten mezun çıktısı da kabul ediyorlar.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Merhaba benim şöyle bi sorum olacaktı hazır konu varken

31.12.2017 tarihine kadar tecilim vardı 2 yıllık myo bitirdim bu yıl

sonra dgs ile aöf işletme fakültesine kaydoldum

az önce baktım ASAGIDA KIMLIGI YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 31/12/2020 TARIHINE KADAR ASKERLIK ISLEMLERI YÖNÜNDEN BIR SAKINCASI YOKTUR. ERTELEME NEDENI : 35C ÖGRENCI EYT böyle yazıyor askerlik şubesine gidip tecil felan yaptırmama gerek varmı yoksa bir sorun yokmu ?

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Bizim diploma yok geçici mezuniyet belgesi de iş görür umarım görmezse diploma çıkana kadar tecil bitiyo :))

Kendine İyi Bak ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

Seagate askerlik subeye aof ogrenci olduguna dair bilgilerini yollamis.yani gerek yok gitmene ancak benim basima soyle bisey gelmisti 2 yillik myodan sonra aofe yatay geciste hazirlik okuman gerekiyodu o hazirlik okurken gidip ogrenci belgeni kendin teslim etmen gerekmekteymis ancak ben konuyu bilmedigimden mahkemelik olmustum sonra konu sivil mahkemeye tasinmis eve kagit geldi ve ifade vermeye gittim gittigimde konu anlasildi gidip o kacak konuma dustugum donemde ogrenci olduguma dair aof burosundan evrak alip mahkemeye sunmustum ceza almadim takipsizlik verildi ve dosya dusmustu uzun lafin kisasi hazirlik kalkti ve artik aof askerlik subeye bilgilerini gonderiyor. Sistem bu yonden iyilestirilmis durumda 😎

Edit: dark gecici mezuniyet belgesi islak imzaliysa is gorur fotokopi kabul edilmiyo

Rmk tarafından 21/Ara/16 03:19 tarihinde düzenlenmiştir

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

@Rmk Ben e-devletten çıkartmayı düşünüyordum o da mı kabul görmüyor ?

Kendine İyi Bak ..
Toplam Hit: 4244 Toplam Mesaj: 33
askerlik tecil