Tecil Tarihleri Değişti Mi?
-
Tecil tarihlerinde bi değişme yok. Bu sene mezun oldum, 2 hafta önce tecil yaptırdım, 13.07.2016 mezunuyum, doğal olarak 13.07.2018'e attı. Şu an kontrol ettim aynı şekilde görünüyor.
-
Sanırım bu askerlik durumu ''sandığın kadar kötü, korkulacak bir şey değil hocam...'' denemeyecek tek durum.
-
Ekim ayında tecil ettirince askeriyenin verdiği kağıtta haziran 2018 yazıyordu şimdi edevlette nisan 2018 yazıyor. Resmi mezuniyetim de nisan zaten ama askeriye neden haziran verdi anlamadım.
-
Oha benim 2019'du şimdi baktım Şubat 2017 yazıyor.. Yarın bi şubeye uğrayalım..
-
bunlar kafalarina gore mi iş yapıyorlar, yoksa bilmedigimiz duymadigimiz el altından yapılma yeni kanunların eseri mi bu durumlar?
-
öğrenci olup da tecili düşenler için ekşisözlükten alıntıladığım yazı:
bir çok kişinin başına gelen durumdur. sebebi ise öğrenci olanların tecilini okul yapar, öğrenciliğin bittiyse tecilin düşer. diyelim 2013 yılında üniversiteye giriş yaptın 4 tecil yapar otomatik. kaç yıl okuduğunun önemi yok bu tecil yapılır. öğrenciliğin erken biterse, kayıt sildirirsen, dondurursan, kayıt yenilemezsen sen artık öğrenci değilsindir, bu noktadan sonra okulun tecili de düşer.bu sene mezun oldum ve 2018'in sonuna kadar tecili olan arkadaşlarımın, tecili 2017 şubat ayına çekildi. yani ortada bir sorun yok askerlik şubesine giderseniz çok kolay tecil ettirebilirsiniz.
benim de 2019 yılbaşına kadar tecilliydi. dün baktığımda tecilim düşmüştü
bu sabah gidip tecil yaptırdım. tekrar 2019 yılbaşına kadar tecillendi
diplomanızın aslı ve 2 fotokopisiyle gitmeniz yetiyor
edevletten mezun çıktısı da kabul ediyorlar.
-
Merhaba benim şöyle bi sorum olacaktı hazır konu varken
31.12.2017 tarihine kadar tecilim vardı 2 yıllık myo bitirdim bu yıl
sonra dgs ile aöf işletme fakültesine kaydoldum
az önce baktım ASAGIDA KIMLIGI YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 31/12/2020 TARIHINE KADAR ASKERLIK ISLEMLERI YÖNÜNDEN BIR SAKINCASI YOKTUR. ERTELEME NEDENI : 35C ÖGRENCI EYT böyle yazıyor askerlik şubesine gidip tecil felan yaptırmama gerek varmı yoksa bir sorun yokmu ?
-
Bizim diploma yok geçici mezuniyet belgesi de iş görür umarım görmezse diploma çıkana kadar tecil bitiyo :))
-
Seagate askerlik subeye aof ogrenci olduguna dair bilgilerini yollamis.yani gerek yok gitmene ancak benim basima soyle bisey gelmisti 2 yillik myodan sonra aofe yatay geciste hazirlik okuman gerekiyodu o hazirlik okurken gidip ogrenci belgeni kendin teslim etmen gerekmekteymis ancak ben konuyu bilmedigimden mahkemelik olmustum sonra konu sivil mahkemeye tasinmis eve kagit geldi ve ifade vermeye gittim gittigimde konu anlasildi gidip o kacak konuma dustugum donemde ogrenci olduguma dair aof burosundan evrak alip mahkemeye sunmustum ceza almadim takipsizlik verildi ve dosya dusmustu uzun lafin kisasi hazirlik kalkti ve artik aof askerlik subeye bilgilerini gonderiyor. Sistem bu yonden iyilestirilmis durumda 😎
Edit: dark gecici mezuniyet belgesi islak imzaliysa is gorur fotokopi kabul edilmiyo
Rmk tarafından 21/Ara/16 03:19 tarihinde düzenlenmiştir -
@Rmk Ben e-devletten çıkartmayı düşünüyordum o da mı kabul görmüyor ?