Tehlikeli Durumdayım
-
kafanız allak bullak olmussa
cinnet getirecek duruma gelmişseniz
beyniniz calısmıyo
sinirden gözleriniz görmüyosa ne yaparsınız
yardım edin rahatlamak istiyom ne yapayım
yüksegemi cıkıyık kafamı buzlu suyamı sokayım
ne yapayım
monitöre kafamı atayım -
böile durumlarda erqenden yatmaq en iisi olur quzen, bence sen bi an önce tüneqle we qafani standby moduna al, sabah qalqinca qafan sana minnettar olacaqtir.. qolai gelsin.
-
geyik ve vukatlar a takıl
-
simel bunu yazdı:
-----------------------------
geyik ve vukatlar a takıl
-----------------------------
onu deniyom -
Film izle..
-
belki rahatlatır oku bii :) Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor ve hastaneye >>>>>>>kaldırılıyor. Ameliyat masasındayken, >>>>>>>ölüme yakın, birden bire hayal görüyor.Azraili görüyor ve soruyor: >>>>>>>"Benim saatim geldimi?" >>>>>>>Azrail cevap veriyor:Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay vede 8 günün >>>>>>>var". >>>>>>>Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor.Yüzünü >>>>>>>gerdirttiriyor, dudaklarını doldurtturuyor >>>>>>>vede göğüslerini düzelttiriyor. Kısacası: yeniden doğmuş gibi daha >>>>>>>uzun bir süre yaşıyacağını bildiği >>>>>>>için şimdi, o kadar ameliyatın değdiğini düşünüyor. Son ameliyattan >>>>>>>sonra, hastaneden tamamen yeni >>>>>>>bir insan gibi çıkıyor.Tam karşıdan karşıya geçiyor ki, ambülans >>>>>>>çarpıyor ve ölüyor.Cenette Azrail'e soruyor: >>>>>>>40 seneden daha fazla yaşıyacağımı sanıyordum! Neden o zaman bana o >>>>>>>ambulansın çarpmasını sağlayıp, Beni öldürttün?" >>>>>>>Azrail cevap veriyor: >>>>>>> Ayhh kız, ben seni tanıyamadım....................... >
-
svs yi bilmem ama ben manyak güldüm.sağol çok teşekkür ederim...
-
geçmişte çok zorda kalıpta bitmesini istediğin günleri hatırla,geçiyor unutuyorsun herşeyi .hayat boş bunlarda geçer en iyi teselli kendi verecegin tesellidir. şimdiye kadar üzüldünde ne oldu? zamanın umrundamı geçip duruyor .
-
YAlnız film fln kesmezse ab bi karton kutu al bide bıçak kes kesebildiğin kadar..Olmadı kendine at 1-2...Yani başka şeylere odaklan...(ben byle yapıyorum şahsen)
-
karton kutu ve bıçak bi an kendini kes felan dicen sandım :P
bence en iyisi çık dışarı avazın çıktığı kaar bağır haykır rahatlarsın
-
valla hoja ramazan olmasa al bi büyük 70 lik rakı sabaha kadar iç rahatlarsın dicem ama bu ayda olmaz... ama bence bu zamanlarda kendi biraz salıver nası desem. geleceği düşünme!! çık evden sokaklarda gökyüzüne bakarak gez.. kaldır kafanı bak etrafına görüceksinki aslında herşey çok farklı etrafına farklı bi gözle bakıcaksın ve herşey deişik gelicek.. ve eve döndüğünde kendini rahatlamış hissediceksin... ama şunu sölim eer delürcek düzeye geldiysen bu lanet olası bilgisayarın başından kalkmalısın..