Tek Anti-Virüs Yetmiyorsa, Hepsini Kullanın!
-
İnternet tehlikelerle dolu ve bu işin kaidelerinden biri değişmiyor. Güvenlik araçlarının hiçbiri, tek başına bizi bütün tehlikelerden korumaya kadir değil.
Güvenlik için anti-virüs, anti-zararlı yazılım ve ateş duvarını bir arada kullanmak gerekiyor. Ama dahası da var, anti-virüs uygulamaları da tek başlarına bütün virüsleri tespit edemiyor. farklı araçlarla test etmek işi garantiye alıyor.
Buradada sorun şu ki aynı PC üzerinde birden farklı anti-virüs uygulaması bir arada çakışmadan çalışamıyor. Bunun çözümü ise Anti-virus Multi uygulaması.
Bu uygulama tek başına bir anti-virüs değil, farklı anti-virüslerin bir arada çakışmadan kullanılabilmesini sağlayan bir araç. Hepsi aynı anda aktif olmuyor ama bir dosyayı farklı araçlarla test edip emin olmanızı sağlıyor.
Download: Buradan Temin Edebilirsiniz--------------------------------------------
Şahsen denemedim test edicem birazdan
-
kasper ile neyi yanyana getirsen o makine yapraa yer. kasılmaktan beter olur kanımca :|
-
Yıllardır pc kullanırım daha hiç anti-virüs kurmadım. Hiçte virüsten işletim sistemim çökmedi ya da veri kaybetmedim.
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
Yıllardır pc kullanırım daha hiç anti-virüs kurmadım. Hiçte virüsten işletim sistemim çökmedi ya da veri kaybetmedim.
-----------------------------linux kullanırsan olmaz :W burjuva seni :W evde kopek besliyo :W
-
Zaten Windoze'a kurmadım hiç. Selinux'u de kapatırdım hep sdfsd. Her halükarda Linux'ten çok kullanmışımdır Windoze. Hatta son 6 aydır paso Windoze'dayım. Makinede kurulu distro yok. Köpeği de bahçede besliyorum evde değil. :B
-
hepsini kullanmaya gerek yok.makisimum tanıma istiyenler. G-DATA kullansın
-
Helyum bunu yazdı:
kasper ile neyi yanyana getirsen o makine yapraa yer. kasılmaktan beter olur kanımca :|
-----------------------------el insaf et hoca 13 mb ram kullanıyor adam :D yada işin görünüşü öyle
-
Stargazer bunu yazdı:
Helyum bunu yazdı:
-----------------------------el insaf et hoca 13 mb ram kullanıyor adam :D yada işin görünüşü öyle
-----------------------------kaspermi 13 :| 13 :| burdan sana mhp nin 40. yıl donumu formulunu armagan ediyorum :D
-
Helyum bunu yazdı:
Stargazer bunu yazdı:
Helyum bunu yazdı:
-----------------------------kaspermi 13 :| 13 :| burdan sana mhp nin 40. yıl donumu formulunu armagan ediyorum :D
-----------------------------hoca 2011 sürümlerine bi bak hele kasperi boşa eleştirme :D
-
linux kullanıyorum. hiç antivirüs kurmadım ve de hiç virüs yemedim :)
-
balik_ bunu yazdı:
linux kullanıyorum. hiç antivirüs kurmadım ve de hiç virüs yemedim :)
-----------------------------abi saygı duyuyorum ama resmen propaganda yapıyon :D