Tek Düşmanımız Türk Ordusu
-
Papadopulos, dün gece düzenlediği basın toplantısında, ''BM Genel Sekreterinin hakemlik için ortaya koyduğum şartlara bağlı kalacağını değerlendirmem galiba hataydı'' dedi. Rum lider, BM'nin hakemliğini kabul etmesiyle ilgili pişmanlığını, ''Pişmanım ve bunu söylemekte tereddüt etmiyorum'' sözleriyle ortaya koydu.
Rum yönetimi lideri, basın toplantısıyla, 2008 Şubatında yapılacak başkanlık seçimlerine yönelik propagandasına da başladı.
Rum basını, Papadopulos'un geleceğe dair hiçbir öneri ortaya koymadığı, sık sık geçmişe döndüğü ve ''günah çıkardığı'' yorumunu yaptı.
Seçim kampanyalarında tansiyonu düşürme çağrısı yapan Papadopulos, ''Beraberliğimizi, mücadelemizin en kıymetli zeminini korumalıyız. Aramızda düşmanlar yok. Tek bir düşman var, o da Türk 'işgal' ordusudur'' ifadesi kullandı. -
ramazan boyunca küfür etmeme kararı aldım :)
Papadopulos seni kınıyorum.Çok ayıp.
-
ananı bi gönder türkiyeye zati geçen yunanistan maçından gıcığım sizlere a.q. un çocuğu tabi dersin tek düşmanımız tr dersin beni untamadın herhalde piçç
-
Bunlarda bizim gibi sadece konusuyolar bi icraat yok :)
-
tüm yunanistan yandıda bu oç. niye yanmadı bu toynağım...çarpıldınız lan yalan söylemekten ormanda tüm ülke yandı hele daha türkler tehdit diyo
-
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------ramazan boyunca küfür etmeme kararı aldım :)
Papadopulos seni kınıyorum.Çok ayıp.
-----------------------------Evet Sana Katılıyorum Kardeş...
Papuş Seni Bütün Tahribat Olarak Şiddetle Kınıyoruz... :)
-
abi bu durum bizim gururumuzu incitir ancak, gören demez mi lan koskoca türkler sik kadar yunanlıyla rekabet edio :| bize kafa tutcak biri varsa o da amerika avrupa falan olmalı yaw anca onlar bizim seviyemize ulaşabilir, tabi çalışmaları gerek :)
-
al işte bi maL daha .
-
len kancık papo senin o koca burnunun deliklerini eşekler ...
fosilleşmiş ananıda kopekler. sulalendeki en guzel kızlarıda tahribat zuhaha :P
-
Sayın Papadopulos'un annesi zamanında Türk Ordusuna araziye uyum konusunda yardımcı olmuş. Onu öğrenmiştir...
-
keske yunanistandaki canım ormanlar yancağına bu odunlar yansaydı.
Toplam Hit: 1803 Toplam Mesaj: 16