Teknik Servis Scripti Yazabilecek Cefakar Mürid (Ücretli)
-
arkadaşlar bir projem var. ücret ödeyeceğim ama çok bütcem yok max. 150 bilemedin 200 TL
-
imkansıza oynuyorsun inan :)) Çok boş vakti olan bir cefakar murid anca bunu yapabilir.
Bu arada yazılımcı cefa çekertinden sonra ne olacak :)) Yada o cefa çekerken sen ne çekeceksin.
Yanlış anlama ama inan biraz abartmışsın olayı....
-
Teknik servis scripti nedir ?
-
ben konuyu yanlış yere açtım sanırım :D web sitesi hocam
-
SnipeTR bunu yazdı
imkansıza oynuyorsun inan :)) Çok boş vakti olan bir cefakar murid anca bunu yapabilir.
Bu arada yazılımcı cefa çekertinden sonra ne olacak :)) Yada o cefa çekerken sen ne çekeceksin.
Yanlış anlama ama inan biraz abartmışsın olayı....
hocam haklısın ama vardır belki bir cefakar kardeşimiz abimiz :)
-
rebelpower bunu yazdı
ben konuyu yanlış yere açtım sanırım :D web sitesi hocam
yahu :)
özellikleri nedir neler içerir diyorum hocam neyse :)
-
üye olmadan sadece sitede neler yaptığımın görüleceği bir ara yüz üyelikten sonra arıza kaydı oluşturup bizden randevu tarihi almak için bir menü. ürünü yolladıktan sonra geldiği gün ürünün fiziksel fotoğraflarının yayınlanacağı sadece o kayıtlı kullanıcının görebileceği bir foto galeri. daha sonra teknik servisteki durumu örneğin, onarım başladı parça bekliyor arıza tespit sürecinde onarım tamamlandı. kargoya verildi vs.
-
sorgulama sistemi yapsan yeterli proje scriptleri de işine yarayabilir illa ücretli olacak diyorsan cefekar arkadaşları beklemelisin :))
-
rebelpower bunu yazdı
ücret ödeyeceğim ama çok bütcem yok max. 150 bilemedin 200 TL
bütçenin en yüksek rakamının 5 ile çarpımına ancak yapılır bu..
-
şu script işini görürse kullan
http://hotfile.com/dl/68439800/ed66df6/teknikservis.rar.html
-
hocam servisimiz varken böyle ufak bişey yapiyim demiştim :) sonra o iş 2 ay sürdü o küçücük proje oldu devasa bişey :)